Veselé Velikonoce plné radosti, peněz, oslav, ale i hořké upřímnosti přeje Ulice

Veselé Velikonoce plné radosti, peněz, oslav, ale i hořké upřímnosti přeje Ulice
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Hody, hody doprovody. I v Ulici se drží tradice, a tak se bude ve 4251. dílu koledovat. Větší potěšení z toho mají přirozeně muži. A pokud se jedná o muže, jakým je třeba Miloš Knobloch, tak takoví muži se v tradicích úplně vidí.

Mário se snaží přesvědčit Lumíra, ať se osmělí a jde za Kateřinou. Pod různými triky jí má dát najevo, že o ni stojí. Lumír využije náhodného setkání a domlouvá se s Kateřinou, že ji později taky přijde vyšupat. Jenže plán mu nevyjde tak, jak si představuje. Kromě Lumíra chce totiž Kateřina vidět i celý oddíl Drozdů. Ale i ta nejmenší pomlázka dokáže dělat velké divy. Bohužel se nakonec ukáže, že to bylo nechtěně. 

To mládež už k Velikonocům takový vztah nemá. Obzvlášť ta dospívající. Michal Klíma myslí jen na svůj zničený počítač a koledovat mu přijde krajně trapné. Podobného názoru je i Šimon, který hodování pomlázkou přirovnává k barbarství. Občas však náhody mohou měnit i názory, a tak se Michalovi koledování nakonec moc zalíbí. A co může přesvědčit teenagera o tom, že by měl dělat něco, co zpočátku odmítal? 

Miloš se těšil na koledování jako malý kluk. Je to zkrátka tradiční muž, jak má být. A protože se mu to moc líbilo, koledoval poctivě až do večera. Svou pouť zakončí u Klímů, kteří mají z jeho návštěvy obrovskou radost. A hlavně z jeho alkoholového opojení. Zdrží se u nich tak dlouho a vypije tolik panáků, že pustí ven informaci, kvůli které se Iva znovu naštve. 

Jirka se dostane do prekérní situace. Na návštěvě u Gábiny se mu Šimon pochlubí videy, kde předvádí své kousky na snowboardu. Jirka ho obdivuje, jak je šikovný, ale bohužel ve videu uvidí i něco, co opravdu vidět nechtěl. Jako policista to bohužel nemůže jen tak přejít, i když to znamená, že v něj Šimon možná ztratí důvěru.

Zdroj článku:
  • autorský text