Alice z Ulice nebude věřit svým uším a Ingrid zase očím. To Blanku milé překvapení nečeká

Alice z Ulice nebude věřit svým uším a Ingrid zase očím. To Blanku milé překvapení nečeká
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Poslední setkání Blanky a Vandy neprobíhalo vůbec v přátelském duchu. Vanda nakonec poslala Blanku pryč s tím, že už s ní nechce mít nic společného. Evženovo odmítnutí dává Blance za vinu, protože jí hvězdy předpověděly úplně jiný osud s její láskou. Blanka se snaží být milá i na druhý pokus, ale Vanda jí ve 4244. dílu znovu naštvaně odsekne.

Do toho všeho Blance napíše Vandina máma a chce si s ní promluvit. Blanka čeká, že bude Jolana hájit Vandiny zájmy a city, a to se také stane, ale na druhou stranu Vandu i sama zkritizuje. Blanka jí totiž prozradí, co se stalo. Až se za ni Jolana bude stydět. 

Sára považuje Dana za blázna, protože jim u nich doma dělá pomník věnovaný zmizelé kočce. Absolutně tomu nerozumí a s jeho chováním ztrácí trpělivost. Použije pár nevybíravých slov, které Dana naštvou, a tak se začne bránit, když mu Sára řekne, že si nemůže pozvat nikoho domů. Vytáhne na ni její dva pofidérní kamarády.

Bedřich schová Alici prášky proti početí. Není si stoprocentně jistý v tom, co dělá, ale něco ho přesvědčí. To něco bude nejspíš obrovská touha jeho partnerky po dítěti. Bedřich jí tímto gestem prokáže upřímnou lásku a odvahu. Alice se může štěstím rozplynout. Stejně tak velkou radost bude mít Miloš. 

Lumírovi se překvapivě ozve druhá žena na seznamce. Vypadá velmi dobře, a tak Lumír nechce věřit, že by o něj mohla stát. Pavel se ho snaží přesvědčit, aby zahodil obavy stranou a pozval ji na rande. A tak se Lumír odváží a udělá to. Na rande přijde skutečně krásná mladá žena, až zrak přechází. Navíc mluví velmi rozumně a v míře, což je po slovním dynamitu v podobě Jarušky příjemná změna. Na konci setkání však pro něj tato múza připraví šokující překvapení. Lumír poté svěří své rozčarování Kateřině, která ho znovu psychicky podrží a znovu se spolu opijí. 

Zdroj článku:
  • autorský text