Co se stane v Ulici? Magda se schoulí v Prokopově objetí a Mirka si najednou nechce vzít

Co se stane v Ulici? Magda se schoulí v Prokopově objetí a Mirka si najednou nechce vzít
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jarní láska dýchne i na Ulici. Magda popustí uzdu svým skrývaným citům a jako lavina se její slova budou valit na Prokopa. Ten je šťastný, že se Magda konečně projevila, ale je tu ještě Mirek. Ani Gábina s Jirkou nezůstanou ve 4240. dílu pozadu, na ně ale naštěstí tentokrát žádné drama nečeká.

Jirka se rozhodl vrátit za Gábinou a opatrovat ji přes noc. Ráno ji nabádá, aby její zaměstnavatelce konečně přiznala, že je nemocná. To je věc, které se Gábina bála téměř nejvíce. Že přijde o práci, o zakázky, o peníze. Jirka ji však nakonec přesvědčí, a tak Gábina sebere odvahu a zavolá Sabině. Po telefonátu se Gábině ohromně uleví a Jirka za tyto zásluhy sklidí láskyplnou pusu a titul oficiálního přítele. 

Magda ráno spěchá do školy, aby stihla Prokopa o samotě a mohla si s ním promluvit. Mirek se jí sotva stačí zeptat, jaké má plány na odpoledne. Chce totiž pokračovat v dalších přípravách na svatbu, ale Magda ho znovu odmítne, protože se musí věnovat školním aktivitám. A tak Mirkovi opět nezbývá nic jiného, než mít pro Magdu a její nabitý harmonogram pochopení a na přípravy jejich svatby zůstat sám. Pro co by Mirek už pochopení určitě neměl, je Magdin pláč a vyznání lásky Prokopovi. Co se v kabinetu odehraje, že Magda skončí v Prokopově objetí a chce odvolat svatbu s Mirkem?

Další životní cestu si bude muset Magda velmi dobře promyslet. Nyní hraje vabank. Buď řekne definitivní NE Mirkovi a jejich svatbě, nebo se nadobro rozloučí s Prokopem. Není totiž možné donekonečna stát mezi dvěma muži. A tak musí Magda zvážit, zda chce dát svou ruku muži, který ji hýčká, rozmazluje, má pro ni velké pochopení a žila by s ním v luxusu, nebo žít s kolegou, v bouřlivém vztahu plném vášně a hlubokých emocí, který jí nedokáže nabídnout takový životní komfort, ale vyznává podobné životní hodnoty. Koho nakonec Magda pošle k vodě?

 

Zdroj:

  • autorský text