Vítězná Ulice: Blanka vyhrála, ale ostatní budou kvůli jejímu vítězství trpět! Evžen si proto na Luďka došlápne!

Vítězná Ulice: Blanka vyhrála, ale ostatní budou kvůli jejímu vítězství trpět! Evžen si proto na Luďka došlápne!
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Není nad to prosadit si svou pravdu a vlastní plány. Nad Luďkem to potěší dvojnásobně. Společné sestěhování se ale znamená vznik potíží, které Blanka nedomyslela. Svou bitvu o setrvání v současném bytě a domě, ve kterém bydlí i Evžen, sice vyhrála, ale začátek války teprve začne v 4131. dílu.

Kdybychom šli ke mně, vešli bychom se. Kdyby ses nastěhovala ke mně, nemusely tu ty krabice být. Já mám větší byt, tam by ses mohla v klidu nasnídat. Větám tohoto typu bude Blanka čelit od samého počátku společného bydlení s Luďkem. Ten se bude dožadovat řešení nedostatku místa z Blančiny strany. Přece jen se jí přizpůsobil a teď je řada na ní, aby i ona udělala něco pro něj. Její nasazení ale bude na Luďkův vkus nedostatečné, a tak se bohužel celé záležitosti chopí sám. 

Omezit komfort a práva ostatních pro své vlastní zájmy, to je to, v čem je Luděk přeborníkem. Snaží se na to jít nejprve po dobrém, ale když se protistrana zdráhá, použije drsnější metody. Jeho první obětí bude Vítek Klíma. To ale Volák se svými arogantními manažerskými dovednostmi narazí. Klímu chytne amok a celou věc nahlásí Evženovi. 

Ten Luďka a Blanku krátce na to navštíví, ale rozhovor se neponese v přátelském duchu. 

 

Sotva si Jana Bruna udobří, začne na něj spěchat s plány na příští dny a měsíce. Bruno nerozumí tomu, proč je do všeho tak zapálená a chce si v klidu vše promyslet. Na to ale Jana nebude mít čas, a tak se Brunovi přizná, co ji tak tíží. 

Ani Karla nedokáže pochopit Věřino chování a obviňování. Její pohár trpělivosti ale přeteče a řekne Věře, co bude mít na srdci. S tchýninou myšlenkou a přesvědčením, že je Karla Kryštofovi nevěrná, to ale ani nehne. Dokonce se nebude stydět postěžovat si svému manželovi, u kterého ale pochopení nenajde. 

Paranoidní Věrka a její bujné představy nebudou to jediné, nad čím bude muset Karla přemýšlet. Kryštof jí chystá další překvapení. 

 

Zdroj:

  • autorský text