Vášnivé shledání v Ulici: Jana zjistí na vlastní kůži, jak těžké bude loučení

Vášnivé shledání v Ulici: Jana zjistí na vlastní kůži, jak těžké bude loučení
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Diana Rytířová si pro svou dceru vysnila jinou budoucnost než tu, kterou si sama Jana vybrala. I když se zpočátku zdálo, že Janino rozhodnutí její matka akceptuje a snaží se ji podpořit, byla to jen přetvářka. Bublal v ní vztek a ten se dostane na povrch v 4130. dílu Ulice. Diana ale nebude jediná, která bude na Janu křičet.

Diana Rytířová si na Janě léčí komplexy ze svých vlastních neúspěchů a vyčte jí vše, co se v ní postupně nakupilo. S takovou podporou nepodporou se Jana bude těžce smiřovat. Naštěstí je tu ještě její otec, který ji dokáže uklidnit. Diana ale nakonec vysvětlí Janě pravý důvod jejího zhroucení. 

Nedůvěřivá a umanutá Vilma Nyklová válku proti konkurenci nevzdává. Svou bojovnost ale zavádí do extrému, stejně jako její oponentka Pumrová. Letáky a pokřikování na kolemjdoucí už jim nestačí, a tak se o zákazníky začnou doslova přetahovat. To vyvolá takové pozdvižení po celé ulici, že se tím budou oba podniky připravovat o zákazníky. Jestli nevezmou rozum do hrsti, zkrachují. 

To si uvědomuje i Vilma Nyklová. Ale uvědomělost a hrdost jsou dvě odlišné vlastnosti. Neexistuje v podstatě nic, co by ji zastavilo. Až na jednu věc. Její lásku k rodině a tím největší slabinu. Kvůli jednomu člověku Nyklová překoná sama sebe a půjde za Kateřinou promluvit si. 

Krása a talent nejsou to jediné, co Jana zdědila po své matce. Dřímá v ní vášeň a temperament. Než Jana nadobro odjede, musí vyřídit ještě jednu věc, kolem které dlouho chodí po špičkách a snaží se jí vyhýbat, protože se nechce znovu zklamat. Už jednou ji bolelo, když od ní Bruno utekl, ale rozhodne se postavit se mu tváří v tvář. A nebude před ním jen stát. Přijde si k němu pro odpověď, kterou dostane. Avšak úplně jinou, než čekala. Zkomplikuje Bruno Janin odjezd? 

Zdroj:

  • autorský text