Tomáš Zástěra se objeví v Ulici. Koho bude hrát? Pobavte se nad tipy diváků

Tomáš Zástěra se objeví v Ulici. Koho bude hrát? Pobavte se nad tipy diváků
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Do prázdnin zbývá už jen pár posledních dílů Ulice. I tak na diváky čeká řada překvapení. Mimo jiné se v Ulici objeví také moderátor Tomáš Zástěra, kterého v Survivoru proslavily oranžové plavky. Koho asi bude hrát? 

Scenáristé diváky Ulice rádi napínají, do éteru vypustili zprávu, že se v ní objeví Tomáš Zástěra

Novou postavu v Ulici do konce prázdnin už nikdo nečekal, a to zkrátka proto, že seriál čeká tradiční prázdninová pauza. Přesto se scenáristé rozhodli diváky něčím překvapit. Do éteru vypustili zprávu, že se v ní objeví Tomáš Zástěra. Moderátor, který nedávno bojoval o titul Survivora je přitom na Instagramu velmi stručný. Že by se Tomáš Zástěra v Ulici jen mihl?

Třeba bude novým klientem Klímy a Knoblocha, kteří aktuálně zpracovávají zakázku pro Ditinu maminku. Nebo se bude jednat o dlouhodobější roli? Že by Zástěru do děje vtáhla Ingrid? Vzhledem k rozvíjejícímu se vztahu Kateřiny a Lumíra, je načase, aby také ona potkala svou životní lásku a klidila se těm dvěma z cesty, respektive z bytu. Možná bude Zástěra náplastí pro Blančino zlomené srdce. Že by jí dělal náhradu za Evžena alespoň do doby, než se její milovaný vrátí z Austrálie? Kdo ví! 

Tomáš Zástěra se opravdu nenudí. Účastnil se reality show Survivor. S modelkou Andreou Bezděkovou zajel favoritem na mistrovství světa v ledním hokeji ve Finsku a teď se připravuje na svou roli v Ulici.

Oživení před plánovanou pauzou

Fantazii se meze nekladou a meze neznají ani diváci Ulice, kteří na Instagramu hádají, koho bude Zástěra hrát. Přitom Zástěra není jediným překvapením, které si scénáristé pro diváky připravili. Zejména fanoušci fotbalu si nemohli nevšimnout, že Kateřina Dubovská (herečka Martina Randová) ochutnává vynikající moravské víno s Tomášem Ujfalušim. Ten si v Ulici střihl krátkou roli. Jako Broňa Vaclík dokonale nasadil brouka do hlavy Lumírovi, který na něho žárlil. Někteří diváci přitom ani netušili, že v  Ulici už hraje dcera bývalého fotbalového obránce Kateřina. Ta hraje Žofku - studentku a kamarádku Anežky Klímové. 

Tak uvidíme, do jaké dějové linky se Tomáš Zástěra zamotá. Možná v seriálu vstoupí do cesty Bedřichovi Liškovi. Ani u něj už není tajemstvím, že hodlá z nekonečného seriálu po 17 letech zmizet. Zda-li natrvalo, to ukáže až čas!

Zdroj článku:
  • Autorský text