Tamaru Elliot z Ulice ztvárnila výrazná Markéta Hrubešová. Jak se daří herečce dnes?

Tamaru Elliot z Ulice ztvárnila výrazná Markéta Hrubešová. Jak se daří herečce dnes?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na mnoho dějových linek ze seriálu Ulice lze snadno zapomenout. Pokud jste fanoušky, pojďte si připomenout, jak v roce 2007 Tamara zamotala hlavu Oldovi Farskému, a podívat se na to, kde její představitelku můžete vidět dnes. 

Stará láska nerezaví ani v Ulici 

Říká se, že stará láska nerezaví a scénáristé se tímto pořekadlem často volně inspirují. Seriál je protkán starými láskami, nevyřčenými tužbami a milostnými pletkami. Oldřich Farský (Ondřej Pavelka) byl záletníkem na slovo vzatým. Jednoho dne ho karma dohnala a na scéně se objevila jeho dávná láska, okouzlující Tamara Elliot, rovnou i s čtrnáctiletým synem Jakubem (Richard Zevel).

Olda sice tou dobou už nežil se svojí manželkou Jitkou Farskou, ale minimálně jeho dvě dcery z nového sourozence ze začátku nadšené nebyly. 

Ani sama Tamara neměla motivaci svoji bývalou lásku svést, avšak tehdy si u něj objednala soukromé lekce – Olda působil coby fitness trenér. Všechno ale časem vyšlo na povrch a rodina se musela potýkat s novou situací. Pokud si chcete celou dějovou linku připomenout, jedná se o třetí sérii seriálu (všechny série jsou dostupné na Voyo portále).

Slavná nejen v České republice

Měla možnost vystupovat vedle slavného Gérarda Depardieu nebo Philippa Noireta. V jednom z mnoha rozhovorů se pochlubila, že její francouzština ani nebyla předabovaná. To tkví v jejím studiu na jazykové škole. Také vzpomíná na svoji babičku s francouzskými kořeny. 

Ondřej Pavelka alias Olda Farský, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Čím vším je Markéta Hrubešová 

Především výbornou kuchařkou, maminkou dcery Christel, modelkou a v neposlední řadě právě herečkou. Pokud se jejím kuchařským umem chcete inspirovat, mnoho kuchařských videí sdílí na svém Youtube kanále. Je autorkou kuchařské série Tak vařím já a knížky pro děti Pan Brambora a jeho kamarádi – ta je určena dětem a rodičům, aby společně mohli vařit a stolovat.

Miluje ryby a není velkou fanynkou sladkého jídla. Její motto je „vařit s láskou”, což potvrzuje i to, jak o svém koníčku mluví – z jejích slov jde něha a vášeň ke kuchařskému řemeslu. Markéta Hrubešová by se v dnešním světe mohla živit i jako influencerka, je totiž velmi aktivní na Instagramu, kde fanoušci mohou nakouknout pod pokličku jejího soukromí.

Na stories zavzpomínala třeba na svůj filmový debut Oznamuje se láska vašim. Film je doteď oblíbený a v době, kdy spatřil světlo světa, se jednalo o poměrně šokující snímek, to uznává i sama herečka, která se právě tam objevila spoře oděná. Na hraní s Lukášem Vaculíkem ale vzpomíná jen v dobrém. Potkat ji také můžete na některém z food festivalů, které moderuje. Další její součástí je divadlo – pravidelně působí v Divadelní společnosti Jakuba Dvořáka. Konkrétně například v představení S Pydlou v zádech. Jak je vidět, Markéta Hrubešová je ženou mnoha tváří s energií jí vlastní, kterou by jí mohl leckdo závidět.

 

Zdroje: