Romantika v Zoo: Sid se Haďákovi odvděčila za záchranu polibkem

Romantika v Zoo: Sid se Haďákovi odvděčila za záchranu polibkem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V seriálu Zoo se nedávno odehrála napínavá akce. Zloději nosorožčích rohů se pokusili proniknout do výběhu. Když je nezkušená Sid zkoušela zastavit, spoutali ji a nechali ve společnosti nosorožce. Haďák ji zachránil a dočkal se překvapivé odměny.

Napřed práce, potom zábava

Zatímco Albert si chtěl vyrazit z kopýtka na večírku s přáteli, Sid se rozhodla zůstat v pavilonu plazů, kde měla čekat na důležitý telefonát z Pobřeží slonoviny. Jako jediná v zoo se totiž dokázala s tamními pracovníky dorozumět francouzsky a domluvit se s nimi na přepravě vzácného nosorožce. Alberta mrzelo, že musel do baru vyrazit sám, alespoň zdánlivě. Adam „Haďák“ Hruška, rezervovaný chovatel hadů, naproti tomu ocenil dívčino nasazení a ochotu pomoci.

Odvážná, ale neopatrná…

Naneštěstí se zoo téhož dne potýkala s velkou hrozbou. V jedné z francouzských zahrad se nedávno objevili zloději nosorožčí rohoviny a Adam usoudil, že by totéž nebezpečí mohlo hrozit i tady. Nainstaloval proto u výběhu nosorožců bezpečnostní kamery, na které osudného večera dohlížela právě Sid, zatímco čekala na telefonát z Pobřeží slonoviny. Všimla si na obrazovce podezřelého pohybu ve tmě, a protože Adam nebyl nikde k zastižení, rozhodla se sebrat odvahu i baterku a jít situaci prověřit na vlastní pěst.

Záchrana na poslední chvíli

Nebyl to dobrý nápad. Zloději dívku přepadli, omámili a svázali. Když se později probrala, zjistila, že leží spoutaná ve výběhu s nebezpečným nosorožcem, který ji mohl kdykoli napadnout. Adamovi se díky vojenskému výcviku a zkušenostem z války podařilo zpacifikovat skupinu záškodníků, než stihli ohrozit nosorožce. Poté zašel do výběhu, kde objevil svázanou Sid.

Hrdinsky ji vytáhl ven a odvedl zpět do pavilonu plazů, kde jí připravil spacák, aby si mohla odpočinout a uklidnit se. Ohromená jeho skutkem a vystrašená vším, co se stalo, ho z vděčnosti spontánně políbila. V tu chvíli ještě netušila, jak moc jí jeden vášnivý polibek zamotá hlavu. Stojí Haďákovo dobré srdce, skryté hluboko pod drsnou náturou, za to, aby o něj bojovala?

Zdroj článku:
  • Autorský text