Čerstvá upoutávka na pokračování seriálu Sex ve městě je na světě

Čerstvá upoutávka na pokračování seriálu Sex ve městě je na světě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Skalní příznivci trošku střelených Američanek, které spojuje dlouholeté přátelství už vědí, že se nové díly seriálu Sex ve městě objeví ještě v prosinci tohoto roku. Máme pro vás i pár zajímavostí, ohledně negativních reakcí, kterým musely herečky ze seriálu čelit.

Deset nových epizod už je nachystáno, aby znovu oživilo pestrý život Carrie (Sarah Jessica Parker), Mirandy (Cynthia Nixon) a Charlotte (Kristin Davis), které jsou postaveny před problémy, které musí řešit ženy po padesátce. Uvidíme, zda budou stále tak zmatené, jako když byly čerstvé třicátnice a vše v jejich životech se točilo kolem mužů a sexu.

Natáčení seriálu stále probíhá a obsazení dále zahrnují již dříve oznámené herecké posily: Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson a Evan Handler. Mezi výkonné producentky patří i všechny tři představitelky hlavních ženských rolí, což je změna oproti minulosti, kdy se do produkce zapojila pouze Sarah Jessica Parker.

Hollywood ženám vrásky neodpouští

Představitelka nejslavnější postavy Carrie Bradshaw nedávno zveřejnila, že se jí od oznámení natáčení nové seriálové řady dostalo mnoha negativních reakcí, které by se daly považovat za věkovou diskriminaci. Jednoduše ona i její herecké kolegyně čelily nenávistným komentářům, jak jsou trapné a na podobný seriál už staré. Parker prohlásila, že nechápe, kde se tolik nenávisti vzalo a že když jde o znovu oživení mužských seriálových hrdinů, nikdo s tím problém nemá.

Parker doslova uvedla:

Co mám dělat, zmizet?

Šestapadesátiletá Parker a její kolegyně Cynthia Nixon a Kristin Davis byly ohromeny, kolik nenávistných komentářů se vůči nim vyrojilo a nechápou, jak jim někdo může vyčítat jejich věk. V seriálu přece hrají své hrdinky v přiměřeném věku a mají řešit problémy padesátnic. Velice nahlas upozornily na tento hollywoodský trend, kdy jsou ženy diskriminované za to, že stárnou. Odborně se používá výraz ageismus a jde o protizákonné chování.

Sarah Jessica Parker říká, že je hrdá na svůj věk a nestydí se za vrásky a šedivé vlasy a stejně tak to má její seriálová hrdinka.

 

Zdroj: