Představujeme vám méně známé sestry celebrit

Představujeme vám méně známé sestry celebrit
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je trochu zvláštní představit si, že některé celebrity mají sourozence, nebo vůbec jakoukoli rodinu. Některé sestry celebrit jsou dokonce také známé osobnosti a mají své úspěšné kariéry. Zůstávají však stále ve stínu svých slavnějších příbuzných.

V showbyznysu se proslavila spousta známých sourozenců. Solange Knowles, sestra Beyoncé, je jednou z nich. I když není tak známá jako její starší sestra, má vlastní kariéru.

Ryan a Mandi Goslingovi

Ryanova sestra Mandi doprovázela svého bratra na řadě jeho filmových premiér a předávání cen. Sourozenci vyrůstali pouze s matkou a mají spolu velmi pevný vztah. Možná i díky své sestře to Ryan se ženami tak umí.

Penelope a Monica Cruz

Sestra Penelope Cruz Monica (úvodní fotografie) je také herečka, jen se nestala tak slavnou jako Penelope. Mohla by to být dvojčata, jak jsou si navzájem podobné. Monica byla záskokem Penelope během natáčení filmu Piráti z Karibiku: Na vlnách podivína, když byla Penelope těhotná a nemohla dělat některé ze svých scén.

Emily a Felicity Blunt

Zdroj: Ga Fullner / Shutterstock

Emily Blunt upoutala pozornost pro své vtipné komediální cítění například ve filmu Ďábel nosí Pradu. Herečka Emily má velmi blízko ke své sestře literární agentce Felicity. Ty dvě podobou rozhodně nezapřou. Emily si zahrála na dohazovačku pro svou sestru, když ji představila svého hereckého kolegu. Herec Stanley Tucci se tak stal jejím švagrem a s Felicity má syna.

Liv a Mia Tyler

Liv Tyler je známá už desítky let. Jako talentovaná herečka a dcera zpěváka Aerosmith Stevena Tylera si Liv vytvořila vlastní kariéru daleko od stínu svého legendárního otce. Její mladší sestra Mia se obličejem nápadně podobá Liv a pracovala jako plus size modelka.

Demi Lovato a Madison De La Garza

Demi Lovato má ve skutečnosti tři sestry, ale její mladší nevlastní sestra Madison De La Garza si v Hollywoodu jde svou cestou. Objevila se v řadě hereckých rolí, včetně oblíbeného seriálu Zoufalé manželky.

Lindsay a Ali Lohan

Mladší sestra Lindsay Lohan Ali šla ve šlépějích své sestry a zkusila to i před kamerou, od tří let se objevovala v mnoha časopisech jako dětská modelka a v současnosti to zkouší v hudebním průmyslu.

Miley a Brandi Cyrus

Mileyina nevlastní sestra Brandi se natolik podobá Miley, že by z nich mohla být dvojčata. Jsou stejné výšky a mají stejné oči, nos a ústa. Tím však podobnost končí. Brandi neprovokuje jako její slavná sestra a stala se z ní úspěšná módní návrhářka se svou vlastní linií oblečení. Stejně jako její sestra však zdědila hudební talent po jejich otci.

Kate a Pippa Middletonové

Kate Middleton je známá od chvíle, kdy začala chodit s princem Williamem na vysoké škole. Její sestra Pippa se však dostala do centra pozornosti v den, kdy si Kate vzala Williama. Sestry jsou si velmi blízké, o čemž svědčí její pozice družičky na královské svatbě, kde na sebe Pipa strhla možná větší pozornost, než plánovala. Dnes už je sama vdaná a má dvě děti.

Zdroj:

  • Autorský článek