Seriál 1. MISE u diváků nesklidil vůbec žádný úspěch, spíš naopak

Seriál 1. MISE u diváků nesklidil vůbec žádný úspěch, spíš naopak
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dvanáct mediků na cestě za snem. Cílem je získat místo v elitní jednotce a stát se součástí mise. Na seriál se ale bohužel navalila vlna kritiky a diváci jsou nespokojení. Co prozradili někteří z hlavních hrdinů?

Seriál rozbouřil diváky, ale také Armádu České republiky. „Také jste se v neděli večer nestačili divit? Agentura vojenského zdravotnictví ani Armáda České republiky nemají s tímto seriálovým projektem TV Prima nic společného. Je to čistá FIKCE... Lidé znalí problematiky to jistě pochopí a ostatním divákům to snad brzy dojde,“ napsala na Facebooku Agentura vojenského zdravotnictví.

„My jsme na seriálu nespolupracovali a vyjádřili jsme se pouze na sociálních sítích, více už k tomu říkat nebudeme. Diváci si obrázek udělají sami,“ řekla deníku Aha! kapitánka Ing. Lada Ferkálová.

Poprvé v uniformě

V roli Dana Hofmana se představil oblíbený herec Jan Dolanský, který o svojí postavě mluví hezky.

„Baví mě to, mám na sobě uniformu, vůbec poprvé v životě. A díky seriálu jsem měl možnost si zastřílet, bylo to rozhodně zajímavé, ale myslím si, že sám bych se výcviku účastnit nechtěl,“ přiznal Blesku.

Vedle něj hraje doktor David Hofbauer, kterého jsme mohli vídávat v seriálu Sestřičky. Roli si užívá, svěřil se totiž Blesku s tím, jak to měl s vojnou. „Na vojně jsem nebyl, jsem první ročník, který utekl povinné vojenské službě. Přemýšlel jsem o tom, jestli bych neměl jít, ale divadlo mě drilu naučilo. Myslím, že vojna chlapa z kluka neudělá, i když někteří zelení by možná nesouhlasili.“

Herecké obsazení

Vedle oblíbeného Jana Dolanského se v seriálu objevuje Marek Němec alias David Hofbauer, dále Pavel Řezníček a herečky Kristýna Leichtová a Adéla Gondíková.

Další šanci novému seriálu mohou dát diváci každou středu od 20:15 na televizi Prima.

Zdroje: