Senzace z Ulice: Budou mít Luděk s Vandou miminko?

Senzace z Ulice: Budou mít Luděk s Vandou miminko?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdo přemýšlel nad tím, co se bude dít v nové sezóně Ulice, která startuje 8. srpna na Voyo a 15. srpna na TV Nova, a byl zvědavý, jak se bude vyvíjet vztah Luďka a Vandy, dočká se velké senzace.

Představitelka Vandy, herečka Kristýna Hrušínská se pochlubila na Instragramu Ulice vypouklým bříškem, které jednoznačně prozrazuje hereččino těhotenství. Snad se Kristýna jen hodně nepřejedla a nedělá si legraci z fanoušků Ulice, což je ale vzhledem k jejímu šťastnému úsměvu téměř vyloučeno. Diváci Ulice tak budou po zhlédnutí této fotografie jistě nedočkaví, jak si scénáristé s jejím požehnaným stavem poradí. 

Variant je spousta. Nejvíce zábavná však určitě bude ta, která vtáhne do děje i Luďka coby nastávajícího otce. To bude pro doktora Voláka neočekávaná a přímo šokující novina, ze které se asi jen tak nevzpamatuje. Pro Vandu je Luděk hotové terno, a tak si ho v 18. sezóně bude chtít co nejvíce přivlastnit, aby mu ho žádná jiná žena již nevyfoukla. A tohle je ideální způsob. Ať je Luděk Volák jakýkoliv, nezničil by si reputaci tím, že by opustil těhotnou partnerku, která čeká jeho dítě. 

Vanda tak dosáhne svého - připoutá si Luďka k sobě, dočká se nejspíše i svatby a rodinného života v novém domě, ze kterého už ji nikdo nikdy nedostane. Nejen Vanda se bude radovat. I Blanka bude jistě šťastná, že se Luďka nadobro zbaví a zmizí jí z očí. A Luděk? Nejsou to ty boží mlýny, které sice melou pomalu, ale jistě? 

Vypadá to, že se skutečně bude na co dívat. Kromě této zápletky se můžete těšit i na další. Evžen se vrátí za Blankou z Austrálie, Adam se zamiluje do zdravotní sestřičky o několik let starší, Franta se ocitne mezi dvěma ženami. Ulice rovněž připravila několik nových linek zaměřených na problém šikany, nedostatku mobilních hospiců, zdražování a potřebu čtení dětem.

Zdroj článku:
  • Autorský text