Scott Pilgrim proti zbytku světa: Kdo si během natáčení nakradl peníze a proč musel režisér používat posunkovou řeč

Scott Pilgrim proti zbytku světa: Kdo si během natáčení nakradl peníze a proč musel režisér používat posunkovou řeč
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Svůdník Scott Pilgrim dokáže sbalit kteroukoliv holku na světě. Sexappeal mu dodává také hraní v garážové kapele Sex Bob – omb. Jednoho dne se však zamiluje do Ramony, která v dětství byla prokleta – a toto prokletí se s ní táhne po celou dobu. Aby Scott s Ramonou mohl chodit, musí nejdřív porazit sedm jejích bývalých partnerů, a to v boji na život a na smrt. Zalekne se Scott nebo se do boje pustí?

Některé scény nebyly zrovna jednoduché

Scéna, ve které Scott v podání Michaela Cera přebírá balíček od Ramony a následně jej zahazuje za sebe, se točila 33krát. Michael Cera se totiž nedokázal trefit do koše, do kterého měl balíček přistát.

Herci si některé rekvizity chválili, zejména Mark Webber

Z postav během natáčení padaly skutečné kanadské drobáky. Mark Webber, který ztvárnil Stephena Stillse se přiznal, že si tak během natáčení v Chaos Theatre přišel na 24 dolarů.

Režisér Edgar Wright do tvorby snímku zapojil i svého bratra

Na filmu se podílel i bratr režiséra, Oscar Wright, který vytvořil jak osmibitové logo Universal na začátku filmu, tak storyboardy pro film.

Na place režisér využíval i pantomimu

Bývalé Ramoniny partnery, číslo 5 a 6, ztvárnila asijská dvojčata. Natáčet s nimi nebylo nic jednoduchého, neuměli totiž anglicky, a tak se s nimi tvůrci dorozumívali pomocí gest a posunků.

Ve snímku se objevují i známá filmová místa

Budova, u které natáčí film Lucas Lee je Casa Loma. Ta patří v Torontu mezi nejvyhledávanější filmové lokace. Můžete ji vidět i v sérii X-Men, kde představuje Xavierovu školu pro mutanty.

Tuto romantickou komedii můžete zhlédnout 14.10 ve 22.40 na televizi Nova Cinema.