Co na sebe prozradil Saša Rašilov, kterého už milovaly ženy před dvaceti lety, kdy hrál seriálového syna Josefa Abrháma

Co na sebe prozradil Saša Rašilov, kterého už milovaly ženy před dvaceti lety, kdy hrál seriálového syna Josefa Abrháma
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Saša Rašilov oslaví letos významné jubileum a bude mu zanedlouho padesát let. To je obvykle čas, kdy nejen herci bilancují, zda v životě uspěli. A stále pohledný herec rozhodně ostudu své umělecké rodině neudělal.

Přestože v poslední době ho v seriálech moc nevídáme, má za sebou celou řadu velkých i menších rolí. Letos se objevil třeba v epizodní roli Dáma a Král nebo ve Specialistech. Pohledný herec se hlavně divačkám vybaví také v seriálech Modrý kód nebo Sestřičky Modrý kód. Z nemocničního prostředí, kde ho často vídáme, si odskočil i do seriálu Temný kraj, Ohnivé kuře, Rodinná pouta nebo Velmi křehké vztahy.

Pamětnice si ho určitě vybaví jako „toho úspěšnějšího“ syna doktora Arnošta Blažeje v ikonickém pokračování seriálu Nemocnice na kraji města po dvaceti letech a Nemocnice na kraji města – nové osudy, kde si mu rodiče dělal hvězdný pár Josef Abrhám a Hana Maciuchová.

Ale herec toho v životě stíhá mnohem víc, a kromě dvou malých dcer (a dvou dospělých) a vnuka je hodně vytížený v divadle a v dabingu, kde patří k našim nejoblíbenějším dabérům. Především je to dvorní dabér hollywoodského průšviháře Johnnyho Deppa, kterého dabuje už od začátku jeho kariéry. Za tuto práci obdržel i prestižní cenu Františka Filipovského.

Ještě víc než dabování, si cení načítání knih, ke kterým má velmi blízko. Načetl například všechny knihy Michala Viewegha.

Svou zábavnější stránku nedávno odhalil v televizní show Tvoje tvář má známý hlas, kde sice nezískal vavříny za celkové hodnocení, ale rozhodně se mu pár vystoupení hodně povedlo a okouzlil vystoupením s malou dcerou.

Herec se také zmínil v rozhovoru s Adélou Gondíkovou, že nebylo úplně snadné v herecké branži nosit své příjmení, protože dědeček byl uznávaný herec, otec kameraman a musel se potýkat s jejich stínem a ukázat, že má talent. Proto po studiu na konzervatoři zamířil ještě na DAMU, aby si dodal sebevědomí.

S talentem si ale dělal zbytečné starosti, protože už na škole začal pracovat v divadle. A v jeho stopách jde i dcera, kterou má z prvního manželství, a právě končí na DAMU. Právě v dětech vidí Saša smysl života.

Zdroj článku: