Sára Affašová z Ulice je těhotná

Sára Affašová z Ulice je těhotná
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
A je to tady! Po Elišce Hanušové a Evě Hacurové těhotenství oznámila také Sára Affašová. Tím jednoznačně odpověděla na otázku, která mnohé diváky pálila na jazyku, a to „vrátí se Jana Rytířová znovu do děje?” Teď už víme, že ji budou zaměstnávat jiné povinnosti.

Sára Affašová jako Jana Rytířová z Ulice zmizela za komplikovaných okolností

Stejně rychle, jako se Sára Affašová coby Jana Rytířová v Ulici objevila, se ze seriálu také vytratila. Její odchod z Ulice byl přitom více než komplikovaný. Už to vypadalo, že se vrátí k Brunovi a bude to láska jako trám.

Jenže namísto toho, aby Jana využila toho, že se Bruno konečně rozešel s Dorkou, si rozjednala v práci v zahraničí. Nevěděla, jak to dopadne, a proto chtěla utéct. Na poslední chvíli se snažila Bruna zmanipulovat k tomu, aby do zahraničí odjel s ní. Jenže Bruno její lež prokoukl a ti dva šli od sebe. Protože to však bylo v hádce, předpokládali diváci, že se časem Jana do Ulice vrátí nebo se Bruno rozjede za ní. Ale nestalo se tak.

A vzhledem k těhotenství, které herečka Sára Affašová oznámila hezky tematicky na Den matek, teď už diváci ví, že se do seriálu Ulice jen tak nevrátí.

Na miminko se těší tatínek i slavný dědeček

Herečka Sára Affašová prožívá s hereckým partnerem Martinem Donutilem to nejšťastnější období, protože se těší na miminko. Sára Affašová, která se s přítelem Martinem seznámila teprve loni při společném divadelním představení, oznámila těhotenství hezky tematicky na Den matek. Na svém Instagramu popřála vše nejlepší maminkám, protože se i ona brzy stane maminkou. To, zda porodí holčičku nebo chlapečka, herečka neujasnila. Nejspíš se s partnerem domluvili na tom, že si budou střežit své soukromí.

Jasná je však skutečnost, že na miminko se kromě nich těší i hrdý slavný dědeček Miroslav Donutil, který se se Sárou Affašovou seznámil ve stejné době jako jeho syn. Zkoušeli totiž společně hru, která je svedla dohromady. Jak Sára pro média uvedla, rodina Miroslava Donutila ji do rodiny přijala neskutečně skvěle. Nic tedy nebrání tomu, aby herečka začala hrát svou novou roli pečlivé maminky. Možná mezi tím stihnou i svatbu.

Vypadá to, že v Ulici se s miminky roztrhl pytel, ne vždy se to ale hodí

V poslední době se v Ulici s miminky roztrhl pytel. Těhotná byla nejdříve herečka Eliška Hanušová, která je po velmi krátké mateřské pauze zpátky v ději. Její postava nesmělé Báry se vrátila do Ulice, aby divákům oznámila, že už nehodlá dále fotit, nýbrž chce hlídat děti. Další těhotenství v Ulici ohlásila představitelka Alice Eva Hacurová, která také nedávno porodila. Její postava v Ulici to však má komplikovanější. Na Béďu tlačí, aby spolu měli děti, ten je však odhodlaný, že žádné nechce. Vypadá to tedy, že Alice svou dějovou linku v Ulici nejspíš kvůli mateřským povinnostem na chvíli přeruší.

Těhotná je v Ulici také Barbora Mudrová, jejíž postava Ája už jezdí s kočárkem. Zatímco někdy se těhotenství může hodit, jindy je scénáristům spíše na obtíž. Zatímco Áje těhotenské bříško museli přidělat, u herečky Elišky Hanušové a stejně tak u Alice museli natáčet tak, aby bříško vidět nebylo. Člověk si zkrátka nevybere...

Zdroj článku:
  • autorský text