Sabina Laurinová o seriálech ZOO a Modrý kód, o práci i o starostech života

Sabina Laurinová o seriálech ZOO a Modrý kód, o práci i o starostech života
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herečka Sabina Laurinová, kterou mohou diváci v současnosti vídat v oblíbeném seriálu ZOO, je už ostřílenou seriálovou tváří, a to především díky seriálům z nemocničního prostředí Modrý kód a Sestřičky Modrý kód, v nichž účinkovala přes 5 let. Zařadila se tak mezi největší stálice v hereckém obsazení.

Pamětníci si příjemnou herečku určitě vybaví i v jednom starším seriálu Konec velkých prázdnin, který vznikl v roce 1996, kde si zahrála mladou a trochu lehkovážnou dívku, která úplně neplánovaně emigrovala, když byla na autobusovém zájezdě v cizině.

Sabina je mezi kolegy pověstná nikdy nekončící dobrou náladou a úsměvy. To se při natáčení vždy hodí. Vlastně nikdo z hereckých kolegů ji nezná špatně naladěnou.

Sabina v pořadu FACE TO FACE uvedla, že v současné době, kdy natáčí seriál ZOO, je pro ni práce vlastně odpočinkem, protože má příjemnou roli matky hlavní hrdinky Míši, a hlavně natáčení v exteriérech si hodně užívá. Po náročném a často velmi stresujícím natáčení seriálů Modrý kód a Sestřičky Modrý kód bere současné natáčení jako dovolenou.

V seriálu se sešla výborná parta lidí a zvířata v zoologické zahradě jsou příjemným rozptýlením. Točí se na více místech, a tak se nikdy nenudí. Kromě ZOO ve Dvoře Králové natáčí ještě ve vile v Černošicích, kde její seriálová postava žije s rodinou, a další natáčení je ve studiu. Různorodost seriálu považuje za velmi atraktivní.

Sabina zavzpomínala na Modrý kód, protože postava Mery ji přirostla hodně k srdci a její smutný konec ji zamrzel. Natáčení posledních záběrů bylo velmi emotivní a nebylo snadné se s tak oblíbenou postavou rozloučit.

Laurinová v seriálu, zdroj: FTV Prima

Mezi další nezapomenutelné role řadí princeznu Eufrozínu z pohádky Z pekla štěstí, protože se na natáčení setkala s celou řadou výjimečných lidí, jako byl Karel Gott, Stela Zázvorková, Jiří Brabec, Milena Dvorská a řada dalších. Skvělý byl podle herečky i samotný režisér Jiří Troška, který má k hercům velice přátelský vztah a umí vykouzlit na place pozitivní atmosféru. Navíc se pohádka točila z velké části v krásné přírodě.

Seriály přinesly herečce velkou popularitu a musela stejně jako celá řada jiných umělců bojovat s bulvárem. Hlavně během natáčení Modrého kódu byla často spojována se svými hereckými kolegy a vycházely o ní úplně zcestné články. Jednu chvíli už toho bylo příliš a chtěla se soudit, potom se ale naučila tuto tvář popularity zvládat a bulvár už ji osobní život nijak nenarušuje. Dokonce se některým článkům dokáže i zasmát.

Zdroj článku: