Robert Urban ukázal jako Tarzan i pěkně vypracované tělo, které v seriálu ZOO schovával

Robert Urban ukázal jako Tarzan i pěkně vypracované tělo, které v seriálu ZOO schovával
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Robert Urban rozhodně není seriálovým nováčkem, ale ať už jde o účinkování ve Specialistech, Ordinaci v růžové zahradě nebo třeba v První republice, nijak výrazně na sebe neupozornil.

Šestatřicetiletý rodák z Ostravy si musel na opravdovou popularitu chvíli počkat. Teprve v seriálu ZOO si ho diváci všimli. Pohledný fešák zabodoval v roli trochu moc nerozhodného a opatrného soudce Petra Kříže. Petr ovdověl a hledal si novou manželku a matku pro své děti. Počínal si u toho dost neobratně, což hodně trápilo jeho matku.

Tu pravou ženu měl přímo pod nosem, ale on raději pořádal výběrové řízení, než aby poslouchal, co mu matka říká. Trvalo to hodně dlouho, než se konečně dal s chůvou svých dětí dohromady a jejich vztah byl hodně bouřlivý.

Robert Urban své fanynky před časem zarmoutil, když oznámil, že dotočil nasmlouvané epizody a další spolupráci mu TV Prima nenabídla.

Málokterá fanynka seriálu věděla, že je Robert také zdatný zpěvák a tanečník. Dokonce se účastnil mistrovství v latinskoamerických tancích a ve stepu. Za sebou už má také bohatou divadelní kariéru.

Odchod jeho postavy ze seriálu ho sice mrzel, ale rozhodně nezahálí a práce má dost. V divadelní roli se fanynkám představuje naprosto jinak, než jak ho vídaly v oblíbeném seriálu. Na míru šité obleky vyměnil za slušivý obleček, který zakrývá jen to nejnutnější. Jako Tarzan ukazuje i pěkně vypracované tělo. Určitě upoutá pozornost i „hodně přírodním účesem“. Z vymydleného hezounka s perfektním účesem se proměnil v muže, který vyrostl v džungli a lidem moc nerozumí. Má však velmi blízko ke zvířatům.

O svou roli se sice dělí s Davidem Gránským a Peterem Pechou, ale divačky, které ho v divadle viděly, si ho nemohou vynachválit.

Pro Roberta Urbana je role Tarzana splněným snem. Nabídku na roli dostal už před časem v roce 2019, ale když přišla pandemie, nikdo nevěděl, co bude dál. Nakonec si musel řadu měsíců počkat, než se opět mohl jako zpěvák, tanečník a herec v roli Tarzana představit.

Na rozdíl od seriálové postavy Petra je Tarzan mnohem náročnější na fyzickou přípravu. Tarzan se dokonce nad jevištěm houpe na laně a drží se jen jednou rukou. Právě kvůli této scéně musel Urban začít mnohem více posilovat, aby se unesl.

Další pracovní příležitosti na sebe nenechaly dlouho čekat. Zatím je to ale vše jen práce v divadle, a tak můžeme jen doufat, že se co nevidět pohledný herec ukáže v nějakém zajímavém televizním projektu.

Zdroje článku: