Road movie Divočáci: Parta mužů středního věku toužící po motorkářském dobrodružství ve vás vyvolá hurónský smích

Road movie Divočáci: Parta mužů středního věku toužící po motorkářském dobrodružství ve vás vyvolá hurónský smích
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jak léta plynou, málokdo už si vzpomene na svá mladá a bezstarostná léta. Co kdyby se to ale John Travolta, Martin Lawrence a další kámoši pokusili změnit? Budou za drsňáky, nebo spíše pro smích?

Krize středního věku

Podniknout výlet, co změní obyčejný každodenní život v pořádné dobrodružství a nespoutané tornádo touží jednou za čas snad každý chlap. Takto uvažují i čtyři kámoši, kteří se rozhodli podniknout pořádný výlet ze svého učesaného života na předměstí. Chytli mašiny a jeli napříč Amerikou. Potká je směsice nečekaných, komických i nebezpečných situací, které píše sám život. Najednou budou mít možnost opět cítit, jak jim proudí krev v žilách.

Hvězdy Hollywoodu

V road movie Divočáci se potkaly skutečné hvězdy. Johna Travoltu snad není třeba představovat, protože asi neexistuje nikdo, kdo ještě neviděl Pomádu nebo Pulp Fiction. Dalším divočákem se stal Martin Lawrence známý z Mizerů. Tim Allen je třetí z nich a znáte jej z hlavní role v seriálu Kutil Tim nebo Poslední chlap. Čtvrtým divočákem je rodák z Floridy William H. Macy, hvězda seriálu Shameless nebo filmu Fargo. Je vám jasné, že o komediální i vážné chvilky rozhodně nouze nebude.

Potkali se s Peterem Fondou

Snímek se natáčel v Novém Mexiku v roce 2006. Na začátku výletu potkají divočáci postavu jménem Blade, kterého si zahrál legendární Peter Fonda. Ten jim říká, aby odhodili hodinky. Tím odkazuje na svůj kultovní film Bezstarostná jízda z roku 1969, kde právě jeho postava na počátku filmu hodinky zahodí a poté se vydá na cestu.

Snímek Divočáci se během zahajovacího víkendu v Americe umístil na prvním místě v žebříčku. Za první víkend vydělal necelých 40 milionů dolarů.