Postava z Ulice Richard Zevel způsobil v seriálu velké drama

Postava z Ulice Richard Zevel způsobil v seriálu velké drama
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Věděli jste, že se Richard Zevel už od svých šesti let věnoval kouzlení? K herectví se dostal až později, když začal navštěvovat letní herecké školy. Kromě jiných seriálů se objevil také v Ulici, kde způsobil velké drama.

Richard Zevel jako nově nalezený syn

Richard Zevel je jedním z dětských, respektive z dospívajících herců, kteří v Ulici působili. Vyfasoval roli syna Oldy Farského, o kterém se však nevědělo. Opětovný návrat Tamary Elliot v podání Markéty Hrubešové do Ulice tedy nevěstil nic dobrého, alespoň ne pro Jitku Farskou, která měla manželových průšvihů až po krk.

Richard Zevel je nepřiznaným synem Oldy Farského (Ondřej Pavelka). Vznikl z krátkého románku mezi Oldou a Tamarou, která se po této aférce vdala do zahraničí. Že se po několika letech znovu objeví, to Olda nečekal. A že mu s sebou přinese i jeho vlastního syna, tak to rozhodně neměl v plánu. Je vidět, že ani Oldovi všechny zálety jen tak neprojdou. Nejvíce to však znovu odnese Jitka Farská, která si na roli macechy bude zvykat jen velmi nerada a velmi těžko.

Jakub způsobil drama v rodině Farských

Pamatujete, jaké to bylo, když se v Ulici objevil nemanželský syn Oldy Farského? Jakub v podání herce Richarda Zevela způsobil drama v rodině Farských. Jako nepřiznaný syn se zničehonic objevil na prahu jejich dveří a chtěl přízeň zejména svého otce Oldy Farského, který o svém synovi neměl sebemenší tušení.

Zdalipak na tento okamžik někdy Tamara v minulosti pomyslela? Měla vůbec právo zatajit Oldovi syna? Je vidět, že to nedomyslela.

Po tom, co se Jakub dozvěděl, že jeho táta není jeho pravým tátou, začal po svém biologickém otci pátrat na vlastní pěst. A povedlo se to. Paradoxně mu pomoc nabídla Lída Farská, tedy jeho nevlastní sestra. Ta však stejně jako ostatní neměla ani ponětí, že nějaký nevlastní bratr existuje.

Markéta Hrubešová alias Tamara Elliot, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Odhalení a chladné přijetí

Nevlastní syn na obzoru a manželství, které bylo několikrát lepené. Takovou vidinu měl Olda Farský, když se dovtípil, proč se vůbec Tamara Elliot ze zahraničí vracela. Co teď? Má syna a měl by se k tomu postavit. Jeho větším problémem je však manželka Jitka, kterou za dobu manželství už pěkně potrápil. Unese i tuto ránu nebo se s ním definitivně rozejde?

Ani Jakub není ze svého osudu dvakrát nadšený. Kdyby mu jeho máma nelhala, nemusel by pátrat a rozhodně by teď nemusel bojovat o přízeň rodiny Farských. Ta se k Jakubovi postavila všelijak. Zatímco Olda s Lídou Jakuba vřele přijali do rodiny, Jitka a Monika už radostí moc neskákaly. Aby také jo. Ačkoliv za to Jakub nemůže, je vyobrazením dalšího Oldova podrazu z minulosti. A že už jich bylo, o tom ví Jitka své. A to rodina Farských ani netuší, že se jim časem do cesty připlete Vladimír Kukačka.

 

Zdroje: