Rekordmani Ulice –⁠ kteří herci hrají od začátku a kteří se objevili jen v pár dílech?

Rekordmani Ulice –⁠ kteří herci hrají od začátku a kteří se objevili jen v pár dílech?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál Ulice je nekonečný seriál z produkce televize Nova. Na televizních obrazovkách ho můžeme vidět už od roku 2005. Spousta herců je v tomto seriálu od jeho začátků až dodnes. Někteří se však objevili jen v pár dílech či strávili ve vysílání rok či dva. Pojďme se na ně tedy podívat.

Matěj Jordán

Matěje v seriálu hrál Jakub Štáfek, známý český herec, který si působí v mnoha krimi seriálech, filmech. Matěj má v seriálu svou sestru Terezu (Patricie Solaříková). Jejich rodiče se jmenují Barbora (Tereza Brodská) a Tomáš (Petr Vacek), Barbora pracovala ve vedení firmy Království hraček a Tomáš pracoval ve výzkumném ústavu jako entomolog.

Matěj byl svérázný mladík, který žil bohémským životem a z ničeho si hlavu nedělal. V úvodních částech chodil s Adrianou Peškovou, avšak po oslavě Matějových narozenin se s ním rozešla. V roce 2008 Matěj chodil s Lan Thi Trung, která ale ve stejném roce odjela s rodiči do Německa a Matěj byl tak znova sám. Matěj si zahrál téměř v tisícovce dílů, takže patří mezi jedny z největších hvězd tohoto seriálu.

Tereza (Patricie Solaříková), Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Simona Bláhová-Pavlicová-Hložánková  kterou hraje Pavla Tomicová, patří také k velkým jménům tohoto seriálu. Celkově si zahrála ve více než 700 dílech. Simona patřila rovněž ke klíčovým postavám Ulice. Na televizních obrazovkách jsme ji mohli vidět více než 10 let. Nakonec však upovídaná kadeřnice své účinkování v seriálu ukončila

V roce 2005 se v seriálu objevila i další známá česká osobnost, a to Richard Genzer. Ten si v nekonečném seriálu zahrál sám sebe v jedné epizodě.

Další známou českou osobností v seriálu Ulice byla herečka Eva Decastelo. Ta si zahrála celkem v 38 epizodách, její účinkování probíhalo na začátku celého seriálu.

 

Zdroj: