Rebel Wilson: Známá herečka a komička pilně plní letošní předsevzetí. Už zhubla přes 25 kilo

Rebel Wilson: Známá herečka a komička pilně plní letošní předsevzetí. Už zhubla přes 25 kilo
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zábavnou Rebel Wilson jistě znáte z amerických komedií. Herečka se v Hollywoodu proslavila také kvůli své zaoblené postavě, díky které ji všichni poznali. Na té se ale letos rozhodla zapracovat a zatím se jí skvěle daří. Podívejte se na začátky její kariéry a na to, jak se jí podařilo zhubnout.

Herecké začátky

Rebel Wilson se narodila v Sydney. Tam navštěvovala University of New South Wales, kde studovala práva a umění. Po dokončení školy se vydala do jižní Afriky, kde pracovala s místními lidmi a snažila se přijít na to, co by mohla dělat v budoucnu. Bohužel tam chytila malárii, která ji hodně postihla. Musela tedy do nemocnice a prý měla velmi silné halucinace. Zdálo se jí, že je herečkou a pronáší proslov při přebírání cen. A tady to všechno začalo!

Od roku 2000 začala studovat herectví a vystupovala v několika divadelních skupinách v Sydney. Později také začala se stand-up komediemi jako Pizza nebo Bogan Pride, které ji v Austrálii hodně proslavily. Po pár menších rolích se přestěhovala do Hollywoodu, aby si mohla splnit svou vysněnou hereckou kariéru. Jejím prvním americkým filmem byl snímek Ženy sobě (2011). A poté už to šlo téměř samo. Přišly role v komediích jako Pařmeni (2011), Ladíme! (2012), Jak porodit a nezbláznit se (2012) nebo Holky na tahu (2012). S menší rolí se objevila i v Noci v muzeu: Tajemství hrobky (2014).

Naposledy jste si jí mohli všimnout v komediích Podfukářky (2019), No není to romantika? (2019) nebo v oceňovaném válečném snímku Králíček Jojo (2019).

Rebelino jméno se však poslední dobou nejvíce objevuje v nadpisech článků o její překvapivé dietě a hubnutí. Není divu, že všechny zajímá, jak se jí to pořád daří. Už totiž zhubla přes 25 kilo! Už v březnu začala s Mayrovou metodou. Jejím smyslem je propojit tělo i duši, začít se o ně starat a naučit se zdravým návykům. Začala tedy cvičit a jíst zdravě s pomocí trenéra a výživového poradce. A podle ní je všechno hlavně o vyváženosti, takže se nemusíte bát si občas dopřát i něco dobrého, když si to pohlídáte.

Hereččiným cílem je dostat se na váhu 75 kilogramů a už jí zbývá jen pár kilo. Tak jí přejeme hodně štěstí a snad to dotáhne ještě hodně daleko.

Rebel se rozhodla zhubnout především kvůli svému zdraví. Nyní se však prý začala více zajímat i o svůj vzhled. Svou proměnou navíc inspirovala spousty fanoušků, aby pro sebe také začali něco dělat.

 Kromě své úspěšné herecké kariéry je tedy pro své fanoušky velkou inspirací i díky jejímu novému životnímu stylu. Čeká ji určitě krásná budoucnost a na televizních obrazovkách ji jistě zase brzy uvidíme a nejspíš i s několika kily dole.