Co vás čeká příští týden v Ulici? Souboje mezi láskou a žárlivostí

Co vás čeká příští týden v Ulici? Souboje mezi láskou a žárlivostí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lumír se snad konečně zbaví Jarušky i Kariny, ale zároveň odradí Kateřinu. Magdinu hádku s Prokopem zaslechne Mirek a malér bude na světě. Miloš způsobí poprask u Klímových. Marečkovi se vezmou, ale Jakubova žárlivost zkazí rodinnou pohodu. Zamilovanou Vandu čekají nepříjemné zprávy.

Lumírovy trable se ženami

Lumír by rád zapůsobil na Kateřinu, ale v pondělí 25. dubna do hospody vpadne Jaruška následovaná Karinou. Všechny Lumírovy ctitelky se tak sejdou na jednom místě a na průšvih bude zaděláno. Zatímco marnivá Karina urazí Jaruščin mizerný vkus, co se kabelek týče, Lumír neváhá využít příležitosti a urazí zase Karininu kabelku.

Jarušky se však nezastane, a tak zabije dvě mouchy jednou ranou a obou dam se zbaví. Na Kateřinu ale dojem neudělá. Ta si bude myslet, že Lumír chodil s oběma ženami současně a že se k nim nezachoval pěkně.

Mirkovo nepříjemné prozření

Magda miluje Mirka a chce si ho vzít, ale zároveň chová city k Prokopovi, který se o ni rozhodl zabojovat v době, kdy už mohla být šťastná s jeho nejlepším kamarádem. Jak z toho vybruslit, aniž by jednoho z nich ranila? Domnívala se, že to má vyřešené, ale neustálé hádky s Prokopem jim oběma ničí přátelství i psychické zdraví.

V úterý 26. dubna se Magda pokusí celou záležitost rozetnout, ale souhra náhod přispěje k tomu, že Mirek vše uslyší. Jaké následky budou mít provalená tajemství?

Miloš mezi Ivou a Vítkem

Iva manželovi plně důvěřuje, ale pak se dozví, že před ní má tajnosti, do nichž bude zapletený i Miloš. Co spolu ti dva kují a jak s tím souvisí Milošova pestrá milostná minulost? Pro všechny případy se Iva rozhodne o Vítka zabojovat, ale nedopadne to podle jejích představ. Ve středu 27. dubna si Miloš projde menším déjà vu – vzpomene si, jak před lety náhodou odhalil Evinu nevěru, a málem ho z toho skolí infarkt. Jak jeho činy ovlivní vztah Klímových?

Jakubova žárlivost a svatba Marečkových

Určitě si vzpomenete, jak se rozpadlo manželství Marečkových a že paradoxně teprve poté oběma došlo, jak moc jim na tom druhém záleží. Ve čtvrtek 28. dubna by měli znovu stanout před oltářem. V tak slavnostní den si Luboš pro nevěstu připravil krásné překvapení. Idylku však naruší žárlivost Jakuba Štěpánka, jenž by chtěl mít Karlu jen pro sebe. Co vyvede ve svatební den Věrky a Luboše a jak zareaguje Karla?

Vandin hvězdný vztah

Vanda se dala dohromady s Luďkem a teď celá září štěstím. Věří, že se karty konečně obrátily v její prospěch, a netuší, že ji čeká drsný pád z růžového obláčku. Když se svému vyvolenému v pátek 29. dubna rozhodne splnit jedno velké přání, tvrdě narazí, a to i u vlastních příbuzných. Její nejbližší se ji budou snažit přivést k rozumu a do očí jí vpálí věci, které vůbec netouží slyšet. Jak to všechno zamává s rodinnými vztahy?