Premiérová ZOO: Dvě antilopy kvůli hlouposti končí jako potrava pro lvy, žirafa vyvázla jen s poraněným krkem

Premiérová ZOO: Dvě antilopy kvůli hlouposti končí jako potrava pro lvy, žirafa vyvázla jen s poraněným krkem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Marie Roklová se rozhodla, že si od toho sezení za stolem v práci odpočine a zároveň tak dohlédne na Vojtu a pomůže mu se synem Matýskem. Vzala si v práci dovolenou a k překvapení svých podřízených udělala z Brázdy svého dočasného zástupce.

Lubor se ještě nikdy necítil tak velkým vítězem jako v ten okamžik. Konečně se pořádně může mstít Albertovi. Co lepšího by si ještě mohl přát. Teď mu vrátí každé ponížení stokrát.

Lubor Brázda není takový hlupák jako Albert a už se poučil ze svých chyb. Pochopil, že dostal příležitost se zbavit nejen Alberta, ale i Roklové. Jen musí jednat chytře, rozvážně a hlavně nenápadně. V první řadě musí nejen Roklové, ale i všem ostatním dokázat, že by byl dobrým ředitelem, který žije jen prací. Musí jednak ukolébat Roklovou a zároveň vymyslet, jaké „dobré skutky“ by pro zahradu mohl udělat, aby se o jeho schopnostech vědělo i za hranicemi parku.

A do svých povinností se opřel s plným nasazením, a dokonce Roklové chodí domů osobně podávat hlášení a nechává na ní, aby podepisovala důležité doklady. Nesmí vzniknout ani náznak podezření, že by s ní měl špatné úmysly.

Marie je doslova zaskočená, jak se jí bývalý potížista mění před očima ve svědomitého a vstřícného člověka. Ale ani Marie není hloupá a někde vzadu v hlavě jí přece jen bliká malé červené světýlko, které ji upozorňuje na to, že darebák zůstane darebákem napořád a měla by si na Brázdovo chování dávat pozor, pokud se bude chtít na svou ředitelskou židli vrátit.

První příležitost, aby Brázda zabodoval, se nabídne hned první dny jeho vlády nad parkem. Známý youtuber blázní nad zvířecími výběhy s dronem, který zraní žirafě krk, a nakonec vyděsí i stádo antilop. Dvě zvířata si tak nešťastně poraní nohu, že musí být utracena a končí u lvů jako svačinka. Dron nakonec nekontrolovaně spadne a Sid napadne, že by mohli na stránkách zveřejnit, že dron mají a hledají majitele, aby si ho vyzvedl.

Dron je hodně drahý, a tak na sebe majitel nenechá dlouho čekat. Přichází si pro svůj majetek trochu netradičně – jako zloděj, a ještě se u toho natáčí. Chyceného mladíka si odvádí policie a on je opravdu zdrcený nad tím, co provedl. Rozhodně nechtěl, aby nějaká zvířata kvůli jeho natáčení musela být usmrcena.

Sid má další nápad a svěří se Brázdovi. Místo trestu a pokuty by známý youtuber mohl zahradě být mnohem více užitečný. Má statisíce fanoušků, kteří jeho videa sledují, a mohl by tak jako trest pěkně pro park pracovat a dělat naučná videa, jak se v zoo chovat a třeba také i proč nelétat nad zvířaty s dronem.

Brázdovi se nápad líbí a hned běží za Roklovou a vydává ho za svůj. Marii se myšlenka také líbí, a tak má Brázda první plusové body, aniž by si je vlastně zasloužil.

Zdroje článku: