Lucie Polišenská ze seriálu ZOO má hned dva nápadníky

Lucie Polišenská ze seriálu ZOO má hned dva nápadníky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
O Elišku, kterou v seriálu Zoo hraje Lucie Polišenská, se ucházejí hned dva svérázní kolegové, fotograf Kajnar a chovatel Vaníček. Zatímco jeden ji upřímně miluje, druhý mu leze do zelí a snaží se ji získat pro sebe. Kdo zvítězí?

Matka samoživitelka mezi žirafami

V seriálu Zoo můžete Lucii Polišenskou vídat v roli Elišky, ošetřovatelky žiraf a matky dvou chlapců, jejichž otec s nimi nežije a nijak zvlášť jí nepomáhá. Vlastně na něj není ani trochu spolehnutí, a tak se hrdá Eliška stará o syny prakticky sama. Její máma Anežka (Pavla Tomicová) se ji snaží podporovat, ale kvůli práci veterinářky nemá mnoho volného času. Když zrovna nemluví se zvířaty, neustále dceru přesvědčuje, aby si konečně našla nového chlapa. Podle Anežky totiž žena bez chlapa zkrátka nemůže být úplně spokojená.

Tajný ctitel ze zoo

Eliška přísahá, že si v životě vystačí s tím, co má, ale přesto ji zahřeje u srdce, když jednoho dne obdrží kytici se vzkazem od tajného ctitele. Indicie nasvědčují tomu, že oním nápadníkem je ošetřovatel hrošíků Jakub Vaníček (Ladislav Hampl), ale pravda se ukrývá jinde – romantické gesto ve skutečnosti učinil fotograf Robert Kajnar (Jan Vápeník). Vaníčkovi ovšem nedělá problém si cizí zásluhy přivlastnit a pozvat nalomenou Elišku na rande, ačkoli ho Kajnar upřímně žádá, aby mu ji takhle nepřebíral.

Ladislav Hampl, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Dva kohouti na jednom smetišti

U jedné schůzky nezůstane a trápení nevšedního milostného trojúhelníku pokračuje dál. Vaníček by rád Elišku něčím zaujal, ale vlastně netuší, co by jí udělalo radost. Naivní Kajnar mu během přátelského rozhovoru prozradí, co si pro ni připravil sám. Eliška má ráda detektivky, a tak jí jednu koupil. Navrch přidal její oblíbené višně v čokoládě.

Další zradu od Vaníčka si tentokrát nenechal jen tak líbit a Většinu druhého rande tak Vaníček strávil na toaletě, zatímco Eliška vysedávala sama u stolu v baru.

Jak si dva rivalové v lásce povedou dál a koho si Eliška nakonec vybere?