Petra Veverková z Ulice jako hlavní svůdkyně Oldy Farského

Petra Veverková z Ulice jako hlavní svůdkyně Oldy Farského
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jitka Nerudová alias Petra Veverková v seriálu Ulice má na svém kontě nespočet hostování na divadelních scénách. Navštívila Divadlo na Fidlovačce, NoD –⁠ divadelní prostor hudebního klubu ROXY, divadlo Rokoko či divadlo Komedie.

Zahrála si v mnoha seriálech. Sem můžeme zařadit například Náměstíčko, Krysař, Plešatá zpěvačka, Tři sestry apod. Objevila se také na Primě v oblíbeném seriálu Letiště, kde ztvárnila Květu Macháčkovou.

Seriál Ulice a Petra Veverková

Hlavní role v seriálu tvoří několik rodin, které zažívají různé krásné chvilky a trable. Rodiny v Ulici přibývají takřka přímo úměrně s tím, jak se jejich počet snižuje. Stačí, když někdo z rodiny odjede studovat do zahraničí, přestěhuje se, čeká dítě a rodina se v dalších dílech pomalu ztrácí. Tento rodinný seriál se začal natáčet v roce 2005 a jedná se bezpochyby o jediný seriál, která má nekonečno dílů. Výkonnou producentkou je Janka Maršíková

Jitka Nerudová se v seriálu objevuje v roce 2014, kdy je režiséry povolána jakožto sváděč Oldy Farského v roli Petry Veverkové. Tato zrzka je bezpochyby novou a pro další díly velice důležitou posilou v týmu. Má za úkol omotávat hlavu již zmiňovanému Oldovi Farskému, kterého v seriálu hraje Ondřej Pavelka. Ten už se na obrazovkách Novy a v Ulici objevuje už několik let, a tak není divu, že ho lidé mají velmi rádi. Potácí se ale s menšími problémy, které vedou k rozpadu jeho vztahu. 

Jak už je to i v běžném životě, muž v jeho letech si myslí, že má na víc než na staré dámy. A tak si začne říkat, že by to s touto půvabnou zrzkou mohl zkusit. Však také proč ne, v dnešní době je ve zvyku, když si starší páni nabrnknou mladší a krásné dámy.

Pokud září úsměvy a dostatečným šarmem a má hodně peněz, nějaká se na to bezpochyby chytí. 

Právě Petra Vaverková tomuto šarmu po nějaké době podlehne a padá do kolenou před Oldou, který se dlouho snažil o její přízeň. Ten je tedy z její přítomnosti velice potěšený, jenže neví, že ho nečekají jen krásné chvíle, ale i krušné časy. 

Nebezpečí vztahu

Jak už to tak bývá, když staršímu chlápkovi spadne do klína ženská v mladém věku, má tendenci zkoušet plno nových a nových věcí. Jiné to není ani u tohoto páru. Tento vztah čekají krásné chvíle, o ně není nouze, ale čeká na ně také jedna nepříjemná záležitost. 

Olda Farský se své nové mladé milenky nemůže nabažit. Snaží se, aby měla doopravdy vše, na co si vzpomene. Také jak jinak, že? Jak si jinak takovou krásnou mladou ženu udržet? Vztah si užívá naplno, ale jeho milence něco chybí –⁠ pořádný sex. 

Společně tedy zkouší nové věci a chystaný experiment ohrozí Oldovo zdraví. Může se stát, že si poškodí to nejdůležitější, co vlastně má. 

 

Zdroje: