Petra Váchová ze seriálu ZOO: Jako stážistka se učí od té nejlepší

Petra Váchová ze seriálu ZOO: Jako stážistka se učí od té nejlepší
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Postava Petry Váchové, kterou v seriálu Zoo ztvárňuje Berenika Suchánková, má v ději své speciální místo. Společně s Pavlou Tomicovou v roli Anežky Krásné se starají o humorné jádro, a tak v jejich scénách nikdy není ani náznak nudy. Kdo vlastně seriálová stážistka Petra je?      

Humor v genech

Jak napovídá Bereničino příjmení, pochází z umělecké rodiny Suchánků, kde vtip a bavení lidí byli vždycky stěžejní, zejména ze strany tatínka. Berenika se ale svým prozatím slavnějším otcem nenechá vůbec zahanbit. V seriálu Zoo hraje veselou stážistku Petru Váchovou, která jakožto ošetřovatelka tamních zvířat spolupracuje s odbornicí Anežkou Krásnou v podání Pavly Tomicové.

Humorné duo vytváří skvělou vedlejší dějovou linku, která diváky nesmírně baví. Obě tyto dámy totiž zkrátka mají v krvi bavit lidi kolem sebe, a tak z jejich spolupráce nemohlo vzejít nic jiného než skvělá a zábavná podívaná.            

       

Ošetřovatelka, která baví

Jako stážistka se snaží zapadnout do kolektivu místních ošetřovatelů a zároveň se naučit nové věci pro svůj obor. Zvířata jsou jí velmi blízko, a tak se snaží jít cestou, na které jim bude moci pomáhat. Velkou oporou je jí právě Anežka, která svou ZOO miluje, a za žádnou cenu se jí nechystá opustit.

Učenlivá Petra by však mohla být její věrnou nástupkyní, která se o zvířata bude stejně jako Anežka starat jako o vlastní, a společně s partou ošetřovatelů a dalších zaměstnanců udržela zoo v provozu. Jak dlouho bude Petra na své stáži v zoo? A zamotá se její linka i s někým, kdo si mohl získat její srdce? To zatím není jasné, ale rozhodně je v podání Bereniky Suchánkové na co se těšit.

Zdroje článku: