Michaela Pecháčková ze ZOO není jen talentovaná herečka, ale i zpěvačka

Michaela Pecháčková ze ZOO není jen talentovaná herečka, ale i zpěvačka
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Michaelu Pecháčkovou zná většina z nás ze seriálu ZOO: Vidět jsme ji mohli mimo jiné také v Ordinaci v růžové zahradě. Mnoho lidí ale překvapí, že je kromě herečky také skvělou zpěvačkou. 

Michaelu Pecháčkovou známe především ze seriálu ZOO, kde hraje milovnic zvířat Sid (Anču). Sid pochází ze sklářské rodiny, která očekává, že Sid bude pokračovat v rodinné tradici. Ta se ale rozhodla dát přednost tomu, co opravdu chce. A to je práce se zvířaty. Rozhodne se nenastoupit do letadla, které ji mělo přepravit do Ameriky na studia a tajně si našla podnájem a práci. Tím získala skvělou spolubydlící Viky Janečkovou, ze které se vyklubala také úžasná kamarádka. Práci snů našla Sid v ZOO, kde také poznala mnoho nových přátel a také novou lásku. Haďáka.  

Sid poznala nové přátele a potkala lásku Adama, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Jedním z nejnovějších počinů Michaely Pecháčkové je videoklip natočený se zpěvákem Pavlem Calltou. Jedná se o videoklip k písničce, která má poměrně smutný podtext. Mluví se v ní totiž o rozchodech. Spojení Pecháčkové a Callty se ale vyplatilo a vznikl nádherný videoklip.  

Michaela Pecháčková je mladá herečka. Narodila se v Praze a zde také studuje hudebně dramatický obor na Pražské konzervatoři. Michaela je nadaná nejen herecky, ale také pohybově. Mimo to se věnuje již od dětství sólovému zpěvu. Tyto své koníčky a talenty se právě teď chystá propojit a využít je v divadle Broadway, kde spolu se svými kolegy připravují muzikál Okno mé lásky, který má premiéru plánovanou na 3. listopadu 2022. Pro Michaelu to bude další velká herecká zkušenost, která jen rozšíří její obzory. Tento krásný muzikál je plný písniček hudební skupiny Olympic a Petra Jandy. Tento krásný příběh vypráví o hledání lásky, hodnot a osobní identity.  

Michaela se ukázala jako opravdu talentovaná mladá herečka a všichni její fanoušci zajisté doufají, že dostane více prostoru i v dalších seriálech, filmech a divadlech.  

Zdroj článku:
  • Autorský text