Pavel Rímský z Ulice oslaví 28. února své třiasedmdesáté narozeniny

Pavel Rímský z Ulice oslaví 28. února své třiasedmdesáté narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pavel Rímský, který v Ulici jednu dobu hrál padoucha Vladimíra Kukačku, brzy oslaví své narozeniny. Ačkoliv v Ulici už nehraje, diváky by mohlo zajímat, že mu 28. února bude už 73 let. V Ulici aktuálně můžete vídat už jen jeho syna Kryštofa Rímského.

Dějová linka v Ulici dala Pavlovi Rímskému pořádně zabrat

Vzhledem k charakteru, který Pavel Rímský divákům Ulice naservíroval coby Vladimír Kukačka, by mu nejspíš dort nikdo nenabídl. Jaké má štěstí, že ve skutečnosti padouchem není, a proto si může 28. února s čistým svědomím pochutnat na svém vlastním dortu k 73. narozeninám! Pavel Rímský se v Ulici už neobjevuje. Dodnes na něj však řada diváků vzpomíná. Jen málokdo by na začátku jeho dějové linky tušil, co za zloducha se z něj vyklube. Nevěřila by tomu ani Jitka Farská (herečka Ilona Svobodová), která se stala obětí jeho stalkingu.

Činy Vladimíra Kukačky zanechaly na Jitce Farské hluboké šrámy

Někdy v roce 2006 se u Jitčiných dveří objevuje sympatický muž Vladimír Kukačka. Ten si šel původně pro dort, který pro něj Jitka Farská na zakázku upekla. Ti dva si však padnou do oka a pro Jitce začínají potíže, o kterých zatím nemá ani ponětí. Nic zlého na Kukačkovi zpočátku nevidí ani diváci. Ti naopak Jitce přejí mnohem pozornějšího muže, než je její manžel Oldřich Farský (herec Ondřej Pavelka). A Kukačka se v pozornosti opravdu činí. Mimo to, že Jitce naslouchá a tráví s ní veškerý svůj volný čas, pomáhá také její dceři Lídě s přijímací zkouškou na vysokou.

Ilona Svobodová alias Jitka Farská, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Oldřich Farský ani netuší, jak se Kukačka do jejich rodiny tak vetřel. Žárlí, ale sám má máslo na hlavě. Kdyby se totiž neotáčel za každou sukní a své ženě nabídl věrnou náruč, Kukačka by odpochodoval se svým dortem a už nikdy by se k Jitce neměl důvod vrátit.

Kukačka využil nalomené Jitky

Jenže Jitka Farská byla tou dobou natolik nalomená všemi událostmi, které se jí v manželství staly, že absolutně netušila, že vběhla do náruče nebezpečného stalkera, který se neštítí ničeho. Kukačka nemůže skrýt nadšení z toho, že se k němu Jitka stěhuje. Když totiž bude u něho, bude nad ní mít úplnou moc. Spousta pozornosti se však Jitce brzy přejí a s Kukačkou se po třech letech rozchází. O tom však Kukačka nechce ani slyšet. Začíná jí psát tak intenzivně, až nevinné SMSky a jeho chování přerostou ve stalking a vygradují únosem Jitky.

Jitka Farská to v životě nemá jednoduché. Manžel jí neustále zahýbá, a tak je její důvěra k němu na bodu mrazu. Sebevědomí také nemá na rozdávání a do toho potratí syna Jeníčka, do kterého vkládala všechny naděje na zachování manželství. Není se čemu divit, že únos je pro ni poslední kapkou. Vzpamatovává se z něj ještě dlouho po tom, co je Kukačka poslán do vězení.

 

Zdroje: