Pamatujete, jak to dopadlo, když Patricie Solaříková ukazovala své tělo v seriálu Ulice?

Pamatujete, jak to dopadlo, když Patricie Solaříková ukazovala své tělo v seriálu Ulice?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Patricie Solaříková je s Ulicí nadobro spjatá, a to i přesto, že už nyní jako Pagáčová v seriálu neúčinkuje a věnuje se nejen svému mateřství, nýbrž dalším projektům. Pamatujete si na to, kolikrát se v Ulici odhalila?

Patricie Solaříková jako Tereza Jordánová v Ulici

Patricie Solaříková, dnes už Pagáčová, patří k hercům, kteří v oblíbeném nováckém seriálu vyrostli. V Ulici Patricie hrála puberťačku Terezu Jordánovou, která měla své dvojče Matěje Jordána. Už jako dívka v pubertě se v Ulici svlékla. Nešlo však o žádné erotické scény. Jen pobíhala po bytě v podprsence a hledala své oblíbené tílko, které si chtěla vzít na sebe. Hádala se přitom se svou mámou Bárou Jordánovou, kterou hrála Tereza Brodská. Pak našla tílko v koši na špinavé prádlo a rozčilovala se, že teď si ho nemůže vzít na sebe, když není vyprané. I přesto, že nebylo nic moc extra vidět a Patricie byla ještě moc mladá na to, aby na jejím těle bylo co k obdivu, mohli si diváci seriálu všimnout, že má Tereza Jordánová v pupku piercing.

Patricie se v Ulici odhalila i podruhé, tentokrát ve scéně s učitelem Davidem, se kterým chodila

Přesto, že postava Terezy Jordánové neměla k většímu odhalování v seriálu prostor, našla se pro diváky další scéna, ve které šla Tereza do spodního prádla. Tentokrát to bylo ve scéně s učitelem Davidem. V té době spolu Tereza a David (V podání herce Matouše Rumla) prožívají velmi intenzivní vztah, neudrží se a prožijí vášnivou chvilku přímo ve škole. Naštěstí je přitom nikdo nenačapal, ale bylo to jen o fous.

Terezu Jordánovou už diváci v Ulici nevídají. Protože se chtěla herečka Patricie Pagáčová posunout profesně jiným směrem, prosila scénáristy, aby jí napsali odjezd do zahraničí. Tereza Jordánová se v Ulici však stihla ještě provdat za Davida Kučeru a pak spolu odjeli do Rakouska, kde na ně čekaly lepší pracovní příležitosti. Od té doby jste Patricii Solaříkovou mohli vidět například v Tvoje Tvář má známý hlas, v Modrém kódu nebo v SuperStar. Kromě pracovních povinností se Patricie věnuje své malé dceři Bibianě.

Patricie Pagačová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Herečka Patricie nemá s odhalováním problém

Každý, kdo herečku Patricie Pagáčovou alespoň zběžně sleduje, o ní ví, že se jí podařilo neuvěřitelně zhubnout. Z oplácané herečky se stala velmi atraktivní žena a změna opravdu bije do očí. Není divu, že se Patricie chce svým štíhlejším tělem pochlubit, a proto na svůj Instagram dává i odvážnější fotky. Na nich její nahotu kryje jen voda nebo je zahalená pouze v ručníku. V každém případě to Patricii velice sluší a je potřeba dodat, že vždy jde pouze o decentní snímky, které potěší fanouškovo oko.

 

Zdroje: