Helena a její chlapci: Herci už dávno nejsou studenty univerzity, dnes je jim přes padesát a točí pokračování seriálu

Helena a její chlapci: Herci už dávno nejsou studenty univerzity, dnes je jim přes padesát a točí pokračování seriálu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
S vlnou seriálů 90. let k nám dorazila i francouzská telenovela o skupině vysokoškoláků, kteří spolu prožívají svá léta na koleji. Seriál se dočkal neuvěřitelného úspěchu a každý si přál zažívat to, co Helena a její přátelé. Mladí herci sice už po 28 letech trochu zestárli, ale stále jim to sluší.

Příběhy skupiny přátel na vysokoškolské koleji každý večer sledovalo přes 7 milionů diváků po celém světě a všichni toužili být jako oni. Užívat si, scházet se a hrát ve zkušebně a najít si na koleji přátele i lásku na celý život. V devadesátkách šlo tedy o pořádný hit a není divu, že si jej řada diáků ráda připomene.

Čtěte také: Jak vypadá povýšená "štěkna" Dana Foster z Kroku za krokem téměř 20 let po natáčení? Dnes je z ní pěkná kočka

Hlavní postavou celého seriálu je Helena, kterou ztvárnila herečka Hélène Rolles. Díky seriálu se stala velmi známou, nicméně kromě pár filmů si už nikde jinde nezahrála. Nebylo to úplně proto, že by jí herectví nešlo, spíše se začala věnovat i jiným věcem, a to především hudbě. Když v roce 1992 vydala své debutové album, prodalo se přes 900 000 kopií. Podobného úspěchu se dočkala i po vydání vlastního románu a ve Francii se tak stala velkou hvězdou. Po několika letech si adoptovala dvě děti z Etiopie.

Čtěte také: Hvězdy devadesátkového sitcomu Kapela snů se za 28 let změnily k nepoznání. Jak se jim dnes daří?

Letos oslaví své 54. narozeniny, ale energie do života jí stále nechybí. A ani s přibývajícími roky jí na kráse neubývá. 

Heleniným seriálovým přítelem byl Mikuláš, kterého si zahrál Patrick Puydebat. Toho sice herecká kariéra také minula, ale na seriál společně s ostatními herci s láskou vzpomíná.

Čtěte také: Jak teď žijí Carol a Frank z Kroku za krokem?

Hélène se s Patrickem stále stýká na různých akcích a zůstávají přáteli.

A pokud vám seriál se dvěmi sériemi z roku 1992 nestačil, známou partu si můžete připomenout volným pokračováním Rozmary lásky, Les vacances de l'amour, kde se parta vydá na ostrov v Karibiku nebo nejnovějším Les Mystères de l'amour, který známé hrdiny zobrazuje už ve středním věku. Poslední série se dotočila teprve v loňském roce.