Jeden z nejlepších netflixových seriálů skončí epicky – to aspoň slibuje trailer

Jeden z nejlepších netflixových seriálů skončí epicky – to aspoň slibuje trailer
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
29. dubna 2022 budou na Netflixu k dispozici poslední epizody napínavé a oblíbené thrillerové série „Ozark“. Jak dokazuje trailer na druhou část 4. a současně poslední sezóny, dlouho očekávané finále se skutečně rozjede.

Čekání přestane

Se 4. sezónou „Ozark“ končí jeden z nejlepších seriálů Netflixu všech dob. Po prvních sedmi epizodách poslední sezóny, které byly zveřejněny na streamovací službě v lednu, fanoušci temného a poutavého thrillerového formátu potřebovali vytrénovat trpělivost. Ale teď nejen konečně víme, kdy se druhá část objeví na Netflixu, ale i jak bude vypadat.

Nyní víme, že posledních sedm epizod 4. série „Ozark“ bude k dispozici na Netflixu 29. dubna 2022. A trailer velmi jasně ukazuje, že seriál skončí hodně nečekaně. Ale pozor: trailer odhaluje i zásadní spoiler.

O co jde v „Ozarku“?

Podle producenta Chrise Mundyho měl „Ozark“ původně skončit po páté sezóně. Prodloužená čtvrtá sezóna je nyní jakýmsi kompromisem, jak dovést příběh o Byrdech do patřičného konce. Naděje, že Marty (Jason Bateman) a Wendy Byrdeovi (Laura Linneyová) z celé věci vyváznou nějak bez újmy, je docela rychle udušena.

Byrdesové, kteří měli dříve plné ruce práce s tím, aby nějak zůstali naživu, se nyní ve finále musí sami rozhodnout, o jaký život se v první řadě vyplatí bojovat. Marty a Wendy jsou například nuceni prozkoumat hodnotu svého manželství a co jsou ochotni pro něj obětovat.

 

 

Zdroj: