Ordinace v růžové zahradě 2: Dorka doprovokovala, Darek doordinoval

Ordinace v růžové zahradě 2: Dorka doprovokovala, Darek doordinoval
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Diváci posledního dílu Růžovky zažili nečekaný šok! V Darkovi to vřelo čím dál více, když si k němu Dorka začala chodit pro nehorázné obnosy peněz výměnou za to, že bude mlčet o jeho útoku na doktora Brabce, za který je nyní uvězněn Čestmír Mázl. Že ale Darkův pohár vzteku přeteče až přes takový okraj a Dorky se bezcitným způsobem zbaví, to čekal málokdo.

Poslední kapka pro Darka

Dorka poslední dobou Darka čím dál více pokoušela a provokovala. Jakoby nestačilo, že chtěla nemožné sumy peněz za mlčení o jeho běsivém napadení Martina Brabce kvůli Lucii. Začala Darka navíc psychicky ponižovat a vysmívat se mu přímo v baru do obličeje. Poslední kapkou bylo, když si sama z barového pultu vzala peníze navíc jako bonus k už tak velkému obnosu, co jí Darek dal. Ten chtěl po ní zmíněný bonus vrátit, protože si Lucie všimla, že zmizely peníze z pokladny, ale Dorka se mu místo toho zase jen vysmála. Jejich následující šarvátka dopadla pro Lucčinu kamarádku tragicky! 

Čtěte také: Končící seriál Ordinace v růžové zahradě 2 bude mít o starost navíc

Čtěte také: Ordinace v růžové zahradě 3 - konec staré éry a začátek zbrusu nové?

Příběh Dorky v Ordinaci

Dorku Polákovou si věrní diváci vybaví jako sympatickou křehkou servírku téměř od počátků Ordinace v růžové zahradě. Tvůrci seriálu jí ve scénáři většinou nedopřáli moc veselé příběhy. Měla smůlu na muže. Když už se nějaký obstojný přítel objevil a čekala s ním miminko, bohužel potratila. Jediné, na co se mohla vždy spolehnout, bylo její silné kamarádské pouto s barmankou Lucií. Na to ale zřejmě rázem zapomněla, když se dostala do finanční tísně a neviděla jiný způsob, jak si peníze opatřit. 

Čtěte také: Ordinace v růžové zahradě 2 (díl 1012): Spadla klec. Kdo tedy půjde do vězení?

Seriál Ordinace v růžové zahradě 2 nabírá každým dílem na čím dál větší intenzitě. Diváci by si jistě neměli nechat ujít další pokračovaní!

Čtěte také: Ordinace v růžové zahradě 2: Prezident v roli kotelníka aneb kdo z českých osobností zářil v oblíbeném seriálu