Ordinace v růžové zahradě 2 (díl 1012): Spadla klec. Kdo tedy půjde do vězení?

Ordinace v růžové zahradě 2 (díl 1012): Spadla klec. Kdo tedy půjde do vězení?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Čtvrteční večer patří seriálu Ordinace v růžové zahradě. Nadšení fanoušci už se nemohou dočkat. Na co se můžeme těšit v dílu 1012, na který se můžeme těšit 11.3.? Nečekaná smrt, pokračování ve lži, zbytečná nenávist a mnoho dalšího.

Pád z mostu

Dorka chce další peníze. Darek už je ale trošku v pasti, jelikož neví, kde má další peníze vzít. Vezme si je z kasy z baru U Čerta, čehož si ale Lucie všimne a začíná jí to vrtat hlavou. Dorka si s kamarádkami naplno užije nákupy se vším všudy, všechny peníze utratí. Když jako poslední odchází z baru, stane se jí nehoda. Přežije to nebo se na Darka konečně přijde?

Bývalý ředitel Patrik Mára je dále nekompromisně nesnášen

I když vlastně auto neřídil a Bibi zachránil, všechno na sebe vzal a ostatní se na něj dívají skrz prsty. Ve skutečnosti řídil nový pediatr Dan, který ale bohužel nemá řidičský průkaz. Nikdo to Patrikovi nemůže odpustit, i když za to ve skutečnosti nemůže. Možná až moc sympatický Dan na oddělení rozdává uvítací růže. Co nový doktor skrývá pod pláštěm? Vyjde najevo pravda nebo budou žít ve lži?

Nová láska?

Že by se Bibi a Dan dali dohromady? U Valšíků na večeři se skvěle baví, seznamují se víc a víc, začnou si tykat a sympatie jsou velké. Je Dan férový?