Ordinace v Růžové zahradě 2 (1050): Večírek skončil znásilněním

Ordinace v Růžové zahradě 2 (1050): Večírek skončil znásilněním
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nový díl seriálu s názvem Show pro Radku bude hlavně o sexu. Někdo na něj myslí, jiný si ho užije. A pro někoho se stane na dlouho noční můrou. Zvládne sympatická sestřička z dětského oddělení životní zkoušku?

Bianka Kaštánková, která je jednou ze tří posil v kamenické nemocnici, přivítá nečekanou návštěvu. Rodiče z Moravy jsou srdeční a starostliví, ale na Biance, která lhala a vydávala se za dceru slavné lékařské kapacity, je vidět, že se za rodiče stydí. To pobouří její spolubydlící Dominiku, která až doteď k Biance obdivně vzhlížela. Nechápe, proč se za své milující rodiče stydí, když by měla být šťastná, že ji má někdo tak nezištně rád.

Bianka má ale jiné starosti, než se věnovat rodinným záležitostem. Vypadá to, že doktor Kalina už si jejího zájmu všiml. Navrhl jí večeři a potěšená medička svou příležitost hodlá využít.

ToAlena to má s láskou trochu složitější. S medikem Ondrou kolem sebe stále krouží, ale Alena je sama ze svých citů zmatená. Navíc si uvědomuje věkový rozdíl, který ji a mladého podnájemníka dělí. Napětí, které pociťuje, eskaluje v nemocnici, když nastane problém s pacientem. Ona i Ondra to schytají od Máry, ale když se potkávají doma, napětí je pryč. Alena překvapeně zjišťuje, že navzdory všem „proti“, které dokáže ve vztahu s Ondrou najít, jí to není nic platné, protože ho má plnou hlavu.

Michal Rener se zabydluje na dětském oddělení a díky péči o jednoho nezbedného pacienta tráví s Radkou hodně času. To už se přestává líbit Vojtovi a svoje pocity si nenechává pro sebe. Radka se na něj ale stále zlobí, protože se jí nezastal, když dostala výpověď, a naopak právě kvůli přímluvě Renera cítí k doktorovi vděčnost. Po ostřejší výměně názorů s Vojtou se proto rozhodne místo romantické večeře odejít na večírek, kde je i Rener. Stráví spolu celý večer a zůstávají spolu i po odchodu z mejdanu. Zábavný večer se však neplánovaně Radce změní v nejhorší noc jejího života.

 

Zdroj:

  • autorský článek