Ordinace v růžové zahradě (1057): Osudy lidí z kamenické nemocnice stíhá jedna rána za druhou, ale není to už příliš?

Ordinace v růžové zahradě (1057): Osudy lidí z kamenické nemocnice stíhá jedna rána za druhou, ale není to už příliš?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vypadá to, že slunce nad Kamenicí hned tak svítit nebude a prakticky všechny osoby, které se mihnou v nemocnici, mají nějaký problém. Koncentrace špatných událostí by ale mohla i skalní diváky seriálu odradit. Někdy by přece jen pravda a láska měly zvítězit. Dočkáme se?

Radka, aniž by moc přemýšlela a zjistila si podrobnosti, změnila výpověď ohledně znásilnění a všichni ji mají za lhářku. Ani Valšíkové nedokázala říct, proč svou výpověď změnila. Bláhově si myslela, že tím pomůže Vojtovi z vazby, to se ale nestalo. Navíc dostala doporučení, aby si našla jinou práci a Vojta také, hlavně aby to bylo mimo Kamenici.

Renner slaví vítězství s osazenstvem nemocnice v baru a jediná, kdo se tam nebaví, je Babeta, která nějak nemůže pochopit, proč by Radka jednala tak, jak to vypadá.

Ani medici nemají nejlepší období. Bianka má opět na návštěvě rodiče, a protože je skleslá, chtějí vědět proč. Zhrzená milenka doktora Kaliny se svěří matce, že ji Kalina šikanuje kvůli práci. Matce ale dojde, jak se věci mají, a probere to s prchlivým manželem, který se vydá za Kalinou probrat věci jako chlap s chlapem.

Jeho přítomnost v nemocnici způsobí trochu poprask. Nejprve ho primář Mára považuje za lékařskou kapacitu, protože Bianka tak svého otce prezentovala, a později se vrhne na Kalinu. Naivita vrchní sestry Kalinové nemá hranic a opět Kalinovi uvěří, že za tím je jen pomsta medičky, která má problémy se svým mentorem. Brouček se snaží Evě otevřít oči, aby pochopila, co Kalina vyvádí, ale nakonec to od Evy schytá, že se plete do věcí, kterým nerozumí.

Eva Kalinová a Brouček, zdroj: TV Nova

Alena mezitím musí řešit sociálku, která prošetřuje, jak to vlastně doma má a zda by neměl Miky žít jinde, když nemá s Alenou žádný příbuzenský vztah a ani ho nemá oficiálně v péči. Aby si vdova ani na chvíli nemohla odpočinout, v nemocnici se na operaci objevuje ambiciózní lékařská kapacita a matka Ondřeje. S Alenou si nepadnou do oka ani v práci, ani v soukromí. Když se Berkovcová dozví, jak to její syn a Alena mají, není z toho nadšená a svou nelibost si nenechá pro sebe.

A přijdou ještě horší časy.  Je snad Kamenice prokletá?

 

Zdroj článku: