Odjede Bára na turné s Františkem, když teď na Skyler nahlíží jinak?

Odjede Bára na turné s Františkem, když teď na Skyler nahlíží jinak?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Prázdniny se neúprosně blíží a pro diváky to znamená, že budou muset všední večery trávit jinak než u Ulice. Seriál Ulice čeká tradiční prázdninová pauza, ale do té doby v něm zbývá leccos dořešit. Mimo jiné i to, zdali Bára nakonec odjede na turné společně se Skyler a Frantou. Po tom, co se jí Skyler otevřela, ji možná začala vnímat v jiném světle. 

Bára na turné pojede, protože to už slíbila Frantovi a hlavně své sestře Anežce 

Při prvotní nabídce se Bára naježila jako kočka na psa. Co si vůbec ta rozlítaná Skyler myslí? Hlídat jejího kluka jí přišlo ponižující. Hlavně jí vadilo, že Franta na Skyleřinu nabídku kývl, aniž by to s ní nějak probral. Ona tak stála před rozhodnutím na nabídku kývnout a být jen hlídačkou jejich společného syna, nebo si zachovat nějakou hrdost, ale přitom se na prázdniny rozloučit s Frantou.

Její prvotní reakce tedy zněla ne. Ačkoliv to Frantu mrzelo a Anežka její rozhodnutí nechápala, tvrdě si stála za svým. Potom ale potkala Skyler v Coolně a nečekaně na ni začala pohlížet v jiném světle. Do té doby totiž Skyler měla za nezodpovědnou matku, která dává přednost kariéře před vlastním synem. Jak jí ale Skyler přiznala, sama má špatné svědomí ohledně toho, že svého syna zanedbává. To Báře dokonale vyrazilo dech a přitom jí to přinutilo na Skyler pohlížet v jiném světle. 

Bára se nakonec ukázala být velmi rozumnou. Na účast kývla už jen proto, aby Anežce udělala radost. Ta se totiž Skyler nabídla, že s ní pojede místo Báry, aby dohlédla na jejího syna. Jenže samotnou jí rodiče nechtěli pustit. Když teď jede i Bára, znamená to pro Anežku parádní prázdniny.

Bára si doma nemusí kousat nehty strachem o Frantu 

Pro Báru Klímovou je to přitom velká úleva. Bude s Frantou v době, když nebude muset pracovat. To je mnohem lepší varianta, než sedět doma a vymýšlet teorie o tom, jak se Franta se Skyler znovu sbližují. Vypadá to, že také pro ni prázdniny dopadnou více než dobře. 

Zdroj článku:
  • Autorský text