Novinky ze ZOO: Už je to tady zase, sobecká a prolhaná Viky manipuluje s Markem a on kvůli ní přichází o Adélku

Novinky ze ZOO: Už je to tady zase, sobecká a prolhaná Viky manipuluje s Markem a on kvůli ní přichází o Adélku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zřejmě jde o záměr, aby se divákům Eva Burešová před odchodem ze seriálu zprotivila. Postava Viky je stále více sobecká a protivná, a navíc už není ani věrohodná. Z čeho vlastně žije? Děti téměř nehlídá a nějaká designérská firma, která ji má živit, je jen „berličkou“ bezradných scenáristů.

Scenáristé už si ani nedávají práci pro ni vymyslet nějakou důstojnou dějovou linku. Záběry ze zpívání v baru jsou evidentně předtočené hodně dopředu a jinak se už vlastně jen v epizodě párkrát mihne, aby ještě stačila uškodit.

Její sobectví a bezohlednost sahá až za hranice tolerance. Zmizí jí spolubydlící, se kterou je „kamarádka“, a vlastně se o to vůbec nezajímá. A to, že chce po Markovi, aby se vůči Adélce choval tak, že ta začíná pochybovat o jejich hezky se rozvíjejícím vztahu, je už neúnosné.

Marek už by měl konečně začít svůj život upřednostňovat před jejím, protože z přátelství s lhářkou nic mít nebude.

Zatímco Viky zmateně lže a pořád oddaluje vyřešit svou situaci, Sid bydlí u Jardy ve sklepě na řetězu. Z Jardy se vyklubal úplný prosťáček, kterého napadlo, že když už má ve sklepě dcerku z bohaté rodiny, mohl by si přilepšit výkupným, splatit dluhy a užívat si života.

Je mu však jasné, že potřebuje parťáka, a tak přizve kamaráda, se kterým se chce o zisky z geniálního nápadu podělit. Tak se rozvíjí příběh, který vlastně není tragický, ale spíše humorný, protože když se spojí dva hlupáci, tak je na malér zaděláno. Scéna, kdy si únosci nad spící Sid plánují další strategii únosu, a ještě si sundají masky, je tak trochu zkouškou toho, co divák vydrží.

Albert, zdroj: FTV Prima

Eda Novotný (otec Sid) ovšem nemůže tušit, že za únosem jeho dcery stojí dva ztroskotanci, a tak je z vyděračského telefonátu úplně rozhozený. Zatímco až do tohoto okamžiku všechny rodinné záležitosti řešila hlava rodiny Sidonie, tentokrát za ní Eda nějak nespěchá a morální oporu nachází v Raulovi, který je mnohem klidnější než on. Jsou to jediní dva lidé (kromě únosců), kteří zatím o situaci, ve které se Sid nachází, vědí.

Ale nová epizoda není jen dramatická. Roklová a Brázda postupně nachází společnou řeč a spojilo je nepřátelství vůči Albertovi. Ředitelka zoologické zahrady měla už v úmyslu dát výpověď, ale když přišla na to, že v boji proti Albertovi nemusí být sama, tak svůj odchod odložila na neurčito.

Společně tak „kují pikle“ a oba se snaží protivnému Albertovi nově získanou moc znepříjemňovat. Zatímco Roklová na to jde přes administrativní záležitosti, kterými svého protivníka doslova dusí, tak Brázda si vzpomněl na klukoviny z puberty a dodává své pomstě humorný nádech. Za Albertem tak běhají pohlední mladíci ze seznamky, kde mu Brázda založil účet, a občas se mu stane drobná nehoda na toaletě.

Roklová sice původně o klukovinách, kterými se Brázda baví, nechtěla nic slyšet, ale nakonec pochopila, že ve dvou by pomsta pro nadutého Alberta mohlo být mnohem účinnější.

Zdroje článku: