Netflix: Premiérová nadílka pořadů, které můžete příští týden najít na své oblíbené platformě

Netflix: Premiérová nadílka pořadů, které můžete příští týden najít na své oblíbené platformě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Netflix není jen svět romantických komedií a fantasy seriálů. Rozšiřte si obzory se zajímavým dokumentem o vesmírném cestování nebo se ponořte do vyšetřování záhadné vraždy známého sportovce, která ani po letech není úplně vyjasněná.

Ultimátum: Vzít se, nebo vzít roha?

Z americké produkce přichází 6. dubna nová show, která nebude pro váhavé střelce.

Představí se šest různých párů na pokraji manželství. Jeden z partnerů je připraven se oženit, druhý si není tak jistý. Je vydáno ultimátum a za něco málo přes osm týdnů se musí zavázat k sňatku, nebo jít dál. Mezitím si každý z nich vybere nového potenciálního partnera a zkusí si, jak by to fungovalo s někým jiným.

Desetidílná show bude s českým dabingem

Návrat do vesmíru (Return To Space)

Start rakety, Zdroj: Maxim Studio / Shutterstock

Nový dokument sleduje kontroverzního miliardáře Elona Muska, jak se snaží přivést zpět k životu americkou vizi průzkumu vesmíru. Dokument připomene vzestup Muskova projektu SpaceX a výzvy, kterým čelí tým, jenž na tomto projektu pracuje, aby se nebeské ambice Elona Muska staly skutečností. Dokument nabízí přístup k první misi s posádkou zahájenou ve Spojených státech od doby, kdy byl raketoplán vyřazen v roce 2011.

Dokument sleduje několik veteránů NASA – včetně Boba Behnkena, Douga Hurleyho a jejich rodin – jak se připravují na předpokládané spuštění mise. Návrat do vesmíru přivede diváky také na Mezinárodní vesmírnou stanici a budou svědky řízení letu z místa, které se bude starat o návrat astronautů na Zem.

Film režírují Elizabeth Chai Vasarhelyi a Jimmy Chin, kteří si oba odnesli Oscara za práci na dokumentu Free Solo, který sledoval intenzivní svět volného sólo lezení, ve kterém horolezci šplhají po skalních stěnách bez zabezpečení.

Senzo: Vražda fotbalové hvězdy (Senzo: Murder of a Soccer Star)

Napínavý pětidílný dokumentární seriál o skutečném zločinu se ponoří do vraždy milované fotbalové hvězdy a sdílí pohled na to, co se stalo oné osudné noci, kdy byl Senza Meyiwa v roce 2014 zastřelen při údajně zpackané loupeži.

Senzo Meyiwa, milovaný kapitán jihoafrického národního fotbalového týmu, byl zastřelen v domě matky své přítelkyně, zpěvačky Afro Pop Kelly Khumalo. Na místě bylo šest očitých svědků. Přesto je to teprve o osm let později, kdy podezřelí, údajní nájemní zabijáci, jdou před soud. Bylo do vraždy zapleteno těchto pět mužů, nebo šlo o zastírání něčeho zlověstnějšího? 

S podporou a spoluúčastí rodiny zavražděného a se spoluprací vyšetřovatelů a klíčových svědků se dokument snaží odhalit pravdu o této stále tajemné vraždě.

Zdroj: