Netflix a programová nabídka na poslední prázdninové týdny

Netflix a programová nabídka na poslední prázdninové týdny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V pestré programové nabídce oblíbeného Netflixu si určitě vyberete své oblíbené tituly i v druhé polovině srpna. V nabídce je nový seriál ze školního prostředí, dokument i filmy. A všichni se můžeme těšit na září, kdy se konečně dočkáme dlouho očekávaného pokračování seriálu Papírový dům.

Nová minisérie z univerzitního prostředí

20. srpna začíná nový komediálně laděný seriál The ChairVedoucí katedry se sympatickou Sandrou Oh, která si tentokrát zahraje učitelku angličtiny. Minisérie je prvním dílem napsaným a produkovaná Amandou Peet. Amandin manžel David Benioff je jedním z výkonných producentů, stejně jako samotná herečka Sandra Oh. Tu si určitě budete pamatovat z jiných seriálů. Byla hvězdou seriálu Chirurgové a v poslední době je také slavná díky seriálu Killing Eve, který se vrátí s novou sérií na obrazovky v roce 2022.

Sandra bude první ženou, která předsedá na katedře Pembroke University a neusnadní jí to ani její kolegové. Celkem se můžeme těšit na 6 epizod o délce 1 hodiny.

Akční film

Na své si ve stejný den přijdou fanynky drsňáka Jasona Momoa, který je od dob, kdy si zahrál v seriálu Hra o trůny, velice „žádaným zbožím“. V novém americkém filmu Sweet Girl si zahraje muže plného zloby, který se chce pomstít za smrt své ženy. Na druhou stranu je ochráncem pro svou dceru.

Animovaný film

Podle knižní série Zaklínač vznikl kromě seriálu i americký film The Witcher: Nightmare of the Wolf / Zaklínač: Vlčí sen. Můžete se na něj podívat 23.8.

Hrdina Vesemir se rozhodne zbohatnout na zabíjení příšer, což jak doufá, mu přinese kromě peněz i slávu. Bude se muset ale především vypořádat se svou minulostí.

Dokument

24.8. se objeví nový americký dokument Neslýchané: Caitlyn Jenner od režisérky Crystal Moselle. Caitlyn Marie Jenner (narozená jako muž William Bruce Jenner , 28.října 1949) je americká mediální osobnost, politická kandidátka, a také oceňovaný sportovec s olympijskou medailí. Jenner (na úvodní fotografii) se k trans komunitě přihlásila v roce 2015. Na základě mediální popularity účinkovala v reality show I Am Cait (2015-2016). Pořad se zabýval jejím přechodem k ženskému pohlaví. V této době to byla nejslavnější transgender žena na světě. V současnosti bojuje za práva této komunity a angažuje se v politice.

Kriminální seriál

25.8. začíná první série kriminálního seriálu Clickbait, který má zatím 8 epizod. Každá z epizod bude jednou z cest, které povedou k objasnění kriminálního případu. Svou roli zde budou mít sociální sítě a unesení Nicka Brewera. Jeho příbuzní začínají pátrat po událostech, které s jeho zmizením mohou souviset.

Zdroj:

  • autorský článek