Trvalo to 17 let, ale loni se pokračování kultovního filmu „Mizerové“ konečně natočilo – teď je na Netflixu

Trvalo to 17 let, ale loni se pokračování kultovního filmu „Mizerové“ konečně natočilo – teď je na Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dlouho existovaly plány, rozhovory, objevovaly se různé fámy, a po neuvěřitelných 17 letech čekání jsme se konečně dočkali: Will Smith a Martin Lawrence se skutečně vrátili k „Mizerům" –⁠⁠ a jak! Navíc je film konečně k dispozici na Netflixu.

Povedený comeback

Mnoho fanoušků už asi nečekalo, že po všech neukončených plánech a 17 letech čekání skutečně vznikne třetí film „Mizerů“. O to větším překvapením byl nakonec asi i fakt, že se film kvalitativně povedl a umlčel v podstatě všechny kritiky, kteří po těch letech už moc nevěřili v úspěšný comeback. Protože „Mizerové navždy“ nebyl jen kasovním trhákem, byl také úspěšným oživením legendární série akčních filmů.

Pokud jste kultovnímu comebacku k jeho kasovnímu úspěchu nepomohli a stále se musíte nebo chcete přesvědčit, že Will Smith a Martin Lawrence jsou i po padesátce stále hustí akční hrdinové, je to teď obzvláště snadné. „Mizerové navždy“ jsou nyní k dispozici na Netflixu.

Děj filmu

Mike a Marcus jsou stále ve službách policie a nadále kapitánovi stanice (Joe Pantoliano) lezou na nervy. Zatímco Mike je stále ženatý se svou prací a svými rychlými auty, Marcusovi je čím dál jasnější, že se chce v budoucnu plně soustředit na svou rodinu místo toho, aby se zapojoval do krkolomných automobilových honiček nebo přestřelek s miamským podsvětím.

Jednoho dne se ale samotný Mike stane terčem atentátu a Marcus musí svůj plánovaný odchod do důchodu znovu odložit. Dokud nebudou zneškodněni ti, kteří jdou po jeho nejlepším příteli a partnerovi, by stejně nemohl do důchodu.

A tak začíná další lov po zločincích.

 

Zdroj: