Image drsňačky, neustálé problémy s dopravní policií a randění na střídačku s ženami i s muži – to je Michelle Rodriguez

Image drsňačky, neustálé problémy s dopravní policií a randění na střídačku s ženami i s muži – to je Michelle Rodriguez
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Americká herečka, která oslavila začátkem léta 43. narozeniny, je rodačkou z Texasu, ale za její exotický vzhled mohou geny matky dominikánského původu a otce Portoričana. Po otci zdědila i komplikovaný a trochu divoký charakter.

Michelle, celým jménem Mayté Michelle Rodriguez si zkusila žít v dětství s matkou v Dominikánské republice, i s otcem v Portoriku. V 17 letech se vrátila do rodných Spojených států, aby se osamostatnila a zkusila jiný život, než jaký by ji čekal v její velké rodině s deseti sourozenci.

Učení jí nikdy nešlo a po krátkém pokusu navštěvovat střední školu se začala mladá žena zajímat o to, jak začít vydělávat.

Rocky v sukních

Nakonec se jí podařilo v roce 2020 uspět v castingu pro nízkorozpočtový film Boxerka. Na roli se hlásilo dalších 350 uchazeček. Právě tato role jí pomohla dostat se k dalším příležitostem, protože Boxerka získala festivalová ocenění a ani výkon debutující herečky nezůstal bez povšimnutí.

Intenzivní trénink pro tuto roli jí pomohl dostat se z problémového prostředí ulice a usměrnit její temperament správným směrem. Navíc získala image tvrdé, ale velice sexy ženy. Tento obraz jí pomohl k roli v Rychle a zběsile (2001), kde ztvárnila Letty Ortiz. Čekala na ní i další herecká práce ve filmech Resident Evil (2002), S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení (2003), Pod kontrolou (2004). V roce 2005 si zkusila zahrát v seriálu a měla zase štěstí, protože Lost (Ztraceni), byl opravdu povedený projekt, který si našel příznivce po celém světě. Herečka si vymohla pouze krátkodobý kontrakt, protože ji dlouhodobá práce na stejném projektu nebaví. I přes úspěch se ale k seriálové tvorbě nevrátila a soustředila se na filmovou produkci, kde se jí daří a její postava pokračuje i ve filmové sérii Rychle a zběsile, která se dočkala už 9. filmu.

Michelle si zahrála i v dalších velmi populárních filmech, jako je Avatar (2009), Machete (2010), Světová invaze (2011), Machete zabíjí (2013).

Kromě hraní je velice žádaná pro svůj hlas a namluvila řadu videoher. Propůjčila také hlas jedné z postaviček Šmoulů v animovaném filmu Šmoulové: Zapomenutá vesnice (2017) a uslyšíte ji i v dalším animáku Turbo (2013). Často se také objevuje v hudebních videích.

V soukromí

Rodriguez je otevřeně bisexuální, i když původně se identifikovala jako lesbička. Mezi její „trofeje“ patří dle webu celebritynetworth.com Zac Efron, Vin Diesel, modelka Cara Delevigne, herečka Kristanna Loken, hudebník Lenny Kravitz a herec Colin Farrell.

Michelle ale není drsná jen na filmovém plátně. V roce 2002 byla zatčená za napadení spolubydlícího. Následující rok absolvovala první zatčení za 8 dopravních přestupků (rychlá jízda a alkohol). Byla zapletená do dvou dopravních nehod, a nakonec byla za mřížemi jen 48 hodin a odešla s tříletou podmínkou. V roce 2005 začala další série přestupků za rychlou jízdu. Dokonce byla zatčená i během natáčení seriálu Lost na Havaji, kde řídila opilá. Odseděla si 5 dní v havajském vězení a protože porušila podmínku, další dva měsíce vězení ji čekaly.

Zajímavé je, že když získala roli v Rychle a zběsile, neměla řidičský průkaz a musela si ho udělat.  

Zdroj: