Nepříjemné, rozchod Marka Lambory ze Slunečné a Andrey Bezděkové

Nepříjemné, rozchod Marka Lambory ze Slunečné a Andrey Bezděkové
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tak už to před několika dny prasklo. Pohledný Marek Lambora a krásná misska Andrea Bezděková už netvoří pár. I když jim to moc slušelo, oba šli pod nátlakem spekulací s pravdou ven. Na svém Instagramu se o rozchodu rozepsali jak Andrea, tak i Marek

Hvězdný pár o svém rozchodu dlouho mlžil

Stejně dlouho, jako tajili svůj vztah, podobně chtěli ututlat také svůj rozchod. Jak Blesk informoval, Lambora a Bezděková už spolu pár netvoří. Oba, hlavně ale Andrea o rozchodu dlouho mlžila. Například na premiéře dokumentu Karel se Andrea objevila po boku své kamarádky Daniely Písařovicové. Tehdy ale novinářům tloukla do hlavy, že za nepřítomností Lambory nic není, že si pouze s kamarádkou udělala dívčí večer. V té době však podle všech dostupných informací pár s Lamborou už netvořila.

A protože se jeden bez druhého ve společnosti začal objevovat čím dál tím častěji, museli s pravdou ven. Marek Lambora na svém instagramovém účtu mimo jiné přiznal, že oba už vítr života popohání každého jiným směrem. Stejně jako Andrea Bezděková však trvá na tom, že zůstávají přáteli.

Strávili spolu několik krásných měsíců

Fanoušci krásné modelky a talentovanému herci vztah přáli a přáli jim hodně štěstí. Zdá se, že tohle ale nestačilo. Důvod rozchodu Marka a Andrey je prostý. Ačkoliv spolu strávili několik krásných měsíců a nic rozchodu nenasvědčovalo, oba se rozhodli jít svou vlastní cestou. Jak Marek tak i Andrea na svých sociálních sítích fanoušky ubezpečili, že žádná zášť a nepřátelství mezi nimi rozhodně nevisí.

Veřejné přiznání rozchodu muselo být pro oba velmi těžké, protože zrovna Lambora a Bezděková nepatřili k těm, kteří by měli potřebu se nějak více veřejně ukazovat. Sem tam pro své fanoušky zveřejnili nějakou společnou fotku, ale rozhodně do svého soukromí nenechali nahlížet jako do výkladní skříně. Své soukromí si střežili, avšak protože jde o známé osobnosti, které zájem fanoušků živí, nemohli svůj rozchod nechat vyšumět.

Andrea Bezděková
Andrea Bezděková, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto.cz

Bezděková se chce soustředit hlavně na rodinu

Portál Super.cz pro změnu přináší vyjádření samotné Bezděkové, která se poprvé veřejného přiznání rozchodu s hercem Lamborou objevila ve společnosti. Jak Bezděková novinářům řekla, očekává, že se její rozchod s Lamborou bude nějakou dobu rozebírat. Ona by to však už nejraději uzavřela. Také dodala, že s Lamborou naschvál mlžili, protože s pravdou chtěli jít ven, až to oba budou mít v sobě srovnané a nastane ta správná chvíle. To proto na některé dotazy odpovídali vyhýbavě.

Pravý důvod rozchodu Lambory a Bezděkové se fanoušci nikdy nedozví. Už dříve, když spolu Marek a Andrea ještě tvořili pár, server Expres spekuloval o jejich velmi rozdílných povahách, a to je možná kamenem úrazu. Zatímco modelka Bezděková byla k novinářům a svým fanouškům vždy velmi otevřená, Marek to měl obráceně a prý čas od času Andreu v tomto mírnil a nutil ji mlžit.

Marek Lambora
Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto.cz

Zdroje: