Kdo je opravdová máma Vandy z Ulice?

Kdo je opravdová máma Vandy z Ulice?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když do Ulice za Jolanou přijela její ztracená dcera až z Kanady, diváci mohli tušit potíže. A taky že jo. Ukázalo se, že v Kanadě nasekala obří dluhy a celkově se neumí postavit k životu. Diváci přitom ví, že herečka Kristýna Hrušínská (Vanda) je dcerou Miluše Šplechtové (Jolana) i ve skutečnosti.

Zatímco v seriálu musela svou mámu hledat, ve skutečnosti to je tak, jak to mezi mámou a dcerou má být

Herečky Miluše Šplechtová a Kristýna Hrušínská dostaly příležitost spojit své síly v Ulici a zahrát to, co mají dobře natrénované, tedy mámu a dceru. Možná i proto je jejich dějová linka napínavá od začátku do konce. V Ulici kromě své vlastní mámy potkává Kristýna Hrušínská také svého strýce Rudolfa Hrušínského, který v ní už dlouhé roky hraje Vlastimila Peška.

Zatímco v Ulici to mezi mámou a ztracenou dcerou skřípe, ve skutečnosti je vztah Miluše Šplechtové a Kristýny Hrušínské přesně takový, jaký by měl vztah mezi mámou a dcerou být. Kristýna Hrušínská je dcerou Jana Hrušínského.

Kristýna Hrušínská alias Vanda, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Udrží si Vanda z Ulice práci a jak to bude s Evženem?

Postava Vandy Veselé z Ulice to však s mámou nemá ani zdaleka tak růžové jako reálná Kristýna. Do Ulice přijíždí z Kanady, aby lépe poznala svou mámu. Jolana je nejprve štěstím bez sebe, pak se ale kolem Vandy dějí divné věci. Nakonec na ni prasknou obří dluhy i celkový špatný přístup k životu. Vanda je ještě dítě. Neumí vycházet s penězi ani si udržet práci. Teď všude rozhlašuje, že chodí s Evženem. Přitom Evžen ji bere jako svou mladší sestru.

Jenže Vanda by moc chtěla dítě a Evžen je první muž, který se k ní chová takhle hezky. Protože i horoskopy naznačily, že by vztah mohl vyjít, něčím takovým, jako je souhlas Evžena s ní chodit, se vůbec nezabývá. Nechtěně tak způsobí, že se zlomená Blanka znovu napije... Za to jí nejspíš Marie (máma Blanky) ještě vynadá. Tak už to ale u Vandy bývá... Kudy chodí, rojí se problémy.

 

Zdroje: