Magda je oblíbenou postavou v Ulici

Magda je oblíbenou postavou v Ulici
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Magda Procházková se objevuje v Ulici již třetím rokem a diváky stále baví její nevyzpytatelnou osobností. Má za sebou pár milostných eskapád a nyní prožívá velmi romantický vztah s Mirkem. Je však s charismatickým Prokopem definitivní konec?

Postavu učitelky Magdy Procházkové můžeme v Ulici vídat už třetím rokem. Na místo učitelky matematiky nastoupila v době, kdy školu opouštěla mnoho let působící mladá učitelka Tereza Jordánová. Magda se hned od prvních dílů zapsala jako extravagantní osobnost, která nezná meze v oblékání. Bezpochyby si vytvořila svůj vlastní osobitý styl, s čímž si ji každý divák hned spojí. Ráda kombinuje různobarevné kusy oblečení a nudný styl oblékání ji nic neříká. Od žáků si také proto vysloužila přezdívku “Kakadu”. 

Brzy však vyšlo najevo, že je Magda barvoslepá, což vysvětlilo její extravagantní oblékání. 

Proč ztroskotal její vztah s Eddiem? 

Magda zatím měla vždy štěstí na velice komplikované vztahy. Brzy se po příchodu do Ulice dala do kupy s Eduardem Rambouskem čili Eddiem, který byl dřívějším partnerem Adriany Peškové. Tyto dvě postavy dnes v Ulici však již nevídáme. Magda se v tu dobu začala stále více starat o svoji nemocnou maminku Zdenku. Jelikož Zdenka potřebovala neustálou péči, Magda ji musela být stále nápomocna. Právě to zasáhlo její vztah s Eddiem, který ztroskotal právě na tom, že Magda dala přednost intenzivní péči o Zdenku.  

Odchod její maminky byl nejsilnějším momentem 

Starost o její maminku Zdenku byla jednou z nejtěžších chvil jejího života a také jedním z nejsilnějších momentů v Ulici. Zdenka trpěla velice těžkou nemocí, která neměla dobré vyhlídky. Ačkoli poznala velice skvělého partnera a velkou oporu Tomáše Jordána, byla přesto rozhodnuta, že chce svůj život ukončit, jelikož nad ním neměla žádnou kontrolu. 

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Tomáš pro ni byl opravdovou podporou, a dokonce i respektoval, že chce ukončit svůj život. S tím se však Magda nemohla smířit a s jejím rozhodnutím do poslední chvíle nesouhlasila. Diváci tak mohli sledovat velice silný a emotivní moment, který se odehrával v době, kdy se Zdenka loučila se svými nejbližšími a opouštěla tento svět. 

Magda začala nový šťastný život  

Magda se po smrti maminky už vzpamatovala a přineslo ji to pevné přátelství s Tomášem. Společně podnikají různé výlety a svěřují se s všemožnými problémy. Další její navázaný vztah s učitelem Prokopem také nedopadl nejlépe. Tyto dvě rozdílné povahy spolu nedokázaly v klidu vycházet, ačkoli mezi nimi byla silná přitažlivost.

Prokop i Magda už mají své nové partnery, ale stále můžeme sledovat, že mezi nimi přetrvává jakési pouto. Její nový partner Mirek tak trochu začíná Magdu měnit, ale zdá se, že je Magda šťastná. A jestli to svéhlavá Magda vše ustojí a její vztah s Mirkem vydrží, se musíme nechat překvapit.  

Zdroje: