Reality show Love Island: čí lásku nebo touhu za penězi budeme moct sledovat?

Reality show Love Island: čí lásku nebo touhu za penězi budeme moct sledovat?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Skupina mladých lidí z Česka a Slovenska si bude tři měsíce užívat na Kanárských ostrovech. Slunce, moře, společné zážitky, ale má to jeden háček. Pod dohledem kamer se snaží najít spřízněnou duši a lásku svého života. Někteří si jdou ale pro peněžitou výhru. Co nakonec zvítězí?

Od každého něco

Najdeme zde modelku, fotbalistu, choreografku, ale také pivovarníka nebo svářeče. Všichni společně stráví tři měsíce na exotickém místě. Cílem je najít spřízněnou duši a dostat se do finále, kde se rozhodnou, zda je láska přednější než peníze, nebo naopak.  

Důležité je získat si důvěru diváků, protože právě oni rozhodují o vítězi. Soutěžící podstoupí několik soutěží, úkolů a kontrol. 

O moderování se postará česká bloggerka Nikol Moravcová, která věří, že v této show mohou lidé najít životního partnera. „Podobný koncept pořadu na obrazovkách ještě nebyl. Moc se těším a jsem sama zvědavá na to, co přijde,“ řekla pro super.cz.

 „Já sama jsem s manželem hledala štěstí alternativní cestou. Myslím, že i tato cesta, jak najít lásku, je lepší než pasivně sedět doma. Moc fandím našim účinkujícím. Je to samozřejmě o odvaze a o tom sebrat síly. Ve vile na Kanárských ostrovech se odhalí hodně z osobnosti každého člověka,“ dodává.

Narušitel vznikajících vztahů

To je Nathan, profesionální fotbalista. Nyní nastala fotbalová přestávka, takže se vydal hledat tu pravou. "Jako na fotbalistu se na mě sice holky lepily, ale většinou ty nesprávné. Tak snad tady," prozradil Nathan, jehož otec pochází z Konga, ale s matkou vyrůstal na Slovensku jako jedináček. Nedoplnil původní desítku soutěžících, ve vile na Kanárských ostrovech je navíc.

Zdroje: