Kubelková jako Pokáč, Absolonová v kůži Adele nebo Václav Kopta jako rocker AC/DC: Tvoje tvář má známý hlas začíná dobře

Kubelková jako Pokáč, Absolonová v kůži Adele nebo Václav Kopta jako rocker AC/DC: Tvoje tvář má známý hlas začíná dobře
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Devátá řada televizní show Tvoje tvář má známý hlas startuje na TV obrazovkách už 27. února a diváky bude bavit až do finálového večera 15. května. Na chameleonské proměny se připravilo 8 osobností a celému pořadu udávají styl Aleš Háma a Ondřej Sokol.

Pokud patříte mezi pravidelné diváky této podívané, tak už vás určitě napadlo, že by cenu měli dostávat i maskéři, protože jejich umění je třeba se poklonit. Často se jim proměna podaří tak dokonale, že není snadné pod maskou najít skutečnou tvář osobnosti.

Tentokrát budete valit oči, jak se z krásné Ivy Kubelkové stane „Matfyzák na discu“ v podání Pokáče nebo ze Saši Rašilova zpěvačka Pink (to musela být v maskérně velká dřina).

V úvodním dílu vás nejspíš dostane Václav Kopta, od kterého se sice čeká, že to v každé epizodě rozjede, ale skvělé tempo nasadil už na začátku, kdy se stylizoval do člena australské rockové kapely a na pódiu to pořádně rozjel. Kopta neponechal nic náhodě a dalšího člena jeho kapely ztvárnil Lukáš Pavlásek, který se ani nemusí moc snažit, aby své okolí rozesmál.

Václav Kopta tak ve svých 56. letech připravil divákům skvělou podívanou. Věděli jste o herci, který se proslavil především vyprávěním o jeho velké lásce k řízení autobusu, že je také uznávaným textařem písní a napsal celou řadu hitů pro Hanu Zagorovou, Martu Kubišovou, Leonu Machálkovou nebo Lucii Bílou?

První díl se rozhodně kvůli jeho podání známé písně „Highway to Hell“ vyplatí sledovat. Povedené vystoupení tak zastínilo třeba Denisu Nesvačilovou, která nevyužila potenciál Jennifer Lopez. Pánům se možná vystoupení u tyče bude líbit, ale není to prostě ono. A to ji pohyby u tyče učil jeden z mentorů Dalibor Gondík, kterému to šlo moc pěkně.

Soutěžícím s přípravou pomáhá i Adéla Gondíková a Linda Finková. V porotě se můžete těšit na baviče Jakuba Koháka, herečku Petru Nesvačilovou, hvězdu Slunečné Evu Burešovou a Daniela Dangla, kterého znáte z Partičky.

I letos vítěz dostane možnost darovat výhru 150 tisíc korun na charitu.

 

Zdroj: