Kryštof Rímský z Ulice slaví dnes narozeniny

Kryštof Rímský z Ulice slaví dnes narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kryštof Rímský se v Ulici objevuje již několik let. V seriálu prošel velkou proměnou. Od nezodpovědného kluka, který jednu dobu randil s Terezou Jordánovou, a dokonce s ní v autě zavinil autonehodu, se propracoval k zodpovědnému tátovi od rodiny. Víte, že herec 13. srpna oslaví své 46. narozeniny? 

Kryštof Rímský jako Mára 

Mára se v Ulici propracoval až k roli zodpovědného a milujícího táty a manžela. Po tom, co mu nevyšel dlouhodobý vztah s Monikou Farskou, si našel cílevědomou policistku Karlu Taubrovou. S tou donedávna tvořil ideální manželský pár. Spolu prošli náročnou adopcí i dluhy. Můžete se ale snažit jakkoliv, ale pak se vám do života připlete někdo další. V případě Máry je to Jakub Štěpánek, který okouzlil Karlu natolik, že byla ochotná zradit svou rodinu a riskovat rodinou idylku. Diváci teď dobře tuší, že za to draze zaplatí. 

Na to, jak divoký Mára byl, se teď až moc zklidnil. Pendluje mezi prací taxikáře a svou rodinou a vypadá to, že nemá žádný volný čas pro sebe. Ale Mára to bere, ukázalo se totiž, že je opravdu rodinný typ. A tak mu nedělá problém vzít po práci svého adoptovaného syna Vojtu na kroužky a pak se postarat i o malého Kustíka. Dalo by se říct, že ačkoliv na mateřské byla Karla, Mára s jeho matkou se o děti starali více než ona.

Chvílemi to bylo směšné, protože Karla jakožto novopečená matka dvou dětí stíhala číst knížky, chodit na pracovní přípravu a kývla i na nabídku Jakuba, aby s ním pracovala na scénáři. Často jsme ji mohli vídat v Coolně na kávě s Dominikou nebo u Gábiny v salónu. No a vůbec nejčastěji je teď u Jakuba v posteli. O takové fůře volného času si většina maminek může nechat jenom zdát. 

Karla s Jakubem na "konzultaci" v Coolně, Zdroj: TV Nova

Kryštofa Rímského bude Karlina nevěra hodně bolet

Vzhledem k povaze Máry to od něj Štěpánek po provalení nevěry nejspíš pořádně schytá. Co bude dál, o tom se diváci mohou zatím jen dohadovat. Je nepravděpodobné, že by Karla svou nevěru utajila. Už teď o ní ví více osob, než bylo nutné.

Zatímco před Brunem se nechtěně prozradila, Gábině se svěřila a stejně tak i svému kamarádovi Jirkovi. I skutečnost, že o nevěře věděli Márovi blízcí a neřekli mu to, bude Máru hodně bolet. Ale jak se Mára k nevěře postaví? Odpustí Karle a podrží ji stejně, jako ona u něho stála v dobách, kdy nasekal dluhy? Nebo ji opustí a navrhne střídavou péči? Kdyby neměl děti, byl by odchod na místě. Ale děti za nevěru své maminky nemohou, tak proč by měly trpět rozpadem rodiny? No tak uvidíme!

Na to, jak ideálně Karla oproti Monice vypadala, si to teď pokazila, a to nejen u Máry, nýbrž i v očích své zlaté tchyně Věrky. Tak to vypadá, že zatímco nedávno Mára utěšoval kamaráda Tonyho a radil mu, aby dal Dominice ještě šanci, teď se situace obrátí. Mára to má ale mnohem těžší, protože v případě Dominiky se jednalo pouze o virtuální nevěru

Zdroj článku:
  • Autorský text