Kristýna Stýblová z Ulice už do dalších seriálů nenaskočila

Kristýna Stýblová z Ulice už do dalších seriálů nenaskočila
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jednu dobu v Ulici tvořila docela napínavou dějovou linku. Společně se svou seriálovou sestrou Míšou divákům přiblížily, jaké to je, když vyrůstáte bez mámy a táta jakožto váš jediný maják bezpečí si najde novou ženu.

Kristýna Stýblová, která 28. dubna oslavila své 28. narozeniny, už se v dalších projektech neobjevuje. 

Kristýny Stýblová se nejspíš nevydala hereckou cestičkou

Po herečce Kristýně Stýblové, která jednu dobu v Ulici hrála extrovertní Janu Krausovou, se slehla zem. Možná během působení v Ulici přišla na to, že herectví není pro ni. Jak jméno, tak ani tvář se nikde neobjevuje, a tak je velice pravděpodobné, že zkrátka šla jiným směrem.

Přitom to není nic zvláštního, protože přesně takhle to měla řada herců v Ulici. Například modelka Dominika Kadlčková, která v seriálu ztvárňovala komplikovanou Adrianu Peškovou, ale jen do první její pauzy v seriálu. Když se pak postava Adriany měla do Ulice vrátit, role jí opakovaně nabídnuta nebyla.

Namísto toho herci oslovili Šárku Vaculíkovou, která se postavy Adriany chopila na jedničku. Podobně jako Kristýna Stýblová své herecké nadání necítil ani Vojtěch Záveský. Ten v Ulici chvíli hrál zručného truhláře Matouše, ale později ze seriálu zmizel. Jak v rozhovoru uvedl, zjistil, že zpěv a hudba je mu zkrátka bližší.

Pro hereckou dráhu se koneckonců nerozhodla ani herečka Anna-Marie Valentová, která ztvárnila postavu adoptované Emy. Ani ona už do dalších hereckých projektů po Ulici nenaskočila. 

Kristýna Stýblová jako Jana Krausová 

Přitom v Ulici postavu Jany Krausové zahrála pěkně. Do seriálu naskočila v době, když si Bára Jordánová našla novou známost. Tou nebyl nikdo jiný než herec Jiří Dvořák. Ten hrál otce Jany a Míši Ondřeje. Byl novinářem, ale hlavně byl na výchovu svých dvou dcer sám.

Jeho manželka a maminka holek zemřela na rakovinu, když byly děti ještě malé. Od té doby se o ně Ondřej Kraus staral sám.

Do té chvíle do jejich života nepustil nikoho jiného. Snad proto, že svou manželku bezmezně miloval. Snad i proto, že své holky nechtěl ničím rozptylovat. Jenže doba uzrála, když potkal Báru, u které poznal, že by mohla být jeho druhou partnerkou. 

Ale nebylo to jednoduché. Míša i Jana Krausovy nedaly Báře nic zadarmo. Vždyť právě kvůli ní se museli přesouvat na jinou školu. Přitom Janě Krausové to dělalo menší problémy, protože byla extrovertní a více bláznivější než její uzavřenější sestra Míša. Jana si snadno nacházela kamarády, a proto byla více v centru dění.

Naštěstí byla z domova naučená svou o něco mladší sestru bránit. Vzpomínáte si na to, kdo s nimi tehdy chodil do třídy? Miki Seidl! I ten byl na místní gymnázium svého času nový, a tak dobře věděl, jaké to je, když máte někde zapadnout. 

Zdroj článku:
  • autorský text