Další nálož komedií na Netflixu, které musíte vidět

Další nálož komedií na Netflixu, které musíte vidět
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Procházíte Netflixem, hledáte něco, na co byste se mohli dívat, ale máte náladu na něco lehkého, vtipného. Rozsáhlá knihovna Netflixu může být zastrašující, zvláště když hledáte dobrou komedii uprostřed moře podprůměrných výtvorů. Proto se podívejte na tento seznam, zajisté vám pomůže.

Balada o Busteru Scruggsovi – 75 %

Téměř každý film bratří Coenů by se dal nějakým způsobem klasifikovat jako komedie, a dokonce i jejich hrstka přímočarých dramat je bohatých na černý humor. Přesně do tohoto šuplíku patří i „Balada o Busteru Scruggsovi“, šestidílná antologie z divokého západu vypravující šest nesourodých příběhů, které se liší tónem, ale všechny se dotýkají stejného tématu: smrti. Tři z šesti příběhů jsou vyložené komedie, především část s Timem Blakem Nelsonem v hlavní roli a díl, kde hraje James Franco – tam jde vlastně jen o dlouhý vtip s perfektní pointou.

To zařídíme – 65 %

Pokud hledáte okouzlující romantickou komedii, ale nechcete se znovu dívat na něco z předchozího desetiletí, rozhodně byste se měli podívat na „To zařídíme“ od Claire Scanlonové. Děj sleduje sužovanou dvojici asistentu (Zoey Deutchová a Glen Powell), kteří se rozhodli obelstít své šéfky (Lucy Liuová a Taye Diggsová), aby si domluvili trochu volna od svého náročného zaměstnání. Ale jak už to u těch komedií bývá, nakonec se do vlastních plánů jaksi zamotají sami. Především herecké a komediální výkony Deutchové a Powella jsou hlavní kvalitou filmu.

 

Zdroj: