Ještě více filmů na Netflixu, na které se můžete kouknout pouze tehdy, pokud se chcete pobavit něčím špatným (2. díl)

Ještě více filmů na Netflixu, na které se můžete kouknout pouze tehdy, pokud se chcete pobavit něčím špatným (2. díl)
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Netflix je bezesporu největší internetová televize dnešní doby. Při takovém množství filmů, seriálů a dokumentů je jasné, že nemůže nabízet všechno kvalitativně jen v nejvyšší lize. A proto pro vás máme menší pomoc nebo spíše varování, jaký film si pouštět pouze tehdy, když jste připraveni si pustit něco špatného.

Reparát (2016)

Premisa tohoto filmu nezní originálně, ale protože v něm hrají Adam Sandler, David Spade a Paula Patton, diváci a kritici se mu rozhodli dát alespoň špetku šance. U Sandlera je to totiž vždycky velmi komplikované – někdy je to super film, někdy katastrofa.

Sandler a Spade ve filmu hrají dva muže, kteří se rozhodnou předstírat svou vlastní smrt. Jak se však dá očekávat, nové identity jim jen ještě více zkomplikují život. S každou minutou ucítíte, jak se duše pomalu, ale jistě oddaluje od vašeho těla, aby nemusela zažít snímek až do konce. Takže ano, jedná se o další v Sandlerově kariéře.

Konec zločinu v Americe (2020)

Tento akční film od Netflixu by mohl stát ve slovníku jako synonymum pro slovíčko „propadák“. Na Rotten Tomatoes má hodnocení 0 % a i na ČSFD patří se svými 33 % do první tisícovky nejhorších filmů. Díváme se zde na skupinu postav, které plánují loupež. Každý, kdo by teď očekával dechberoucí akci a kreativní bojové choreografie, bude hodně zklamaný. Ani jedno se tu moc neobjevuje.

Dalším problémem „akčního“ snímku je, že je delší, než by měl být. Trvá téměř 2 hodiny a 30 minut a příliš se soustředí na snahu vybudovat komplikovaný děj, který se fanouškům a kritikům stejně zjevně moc nelíbil.

Anime je tady (2019)

„Anime je tady“ od Netflixu bylo navrženo jako dokument o tvorbě a vývoji anime, ale jak se zdá, postrádá jakoukoli soudržnost a víceméně se scvrkává na náhodné klipy cosplayerů, J-pop skupin a malé kousky anime seriálů, které jsou již dávno k dispozici pro streamování na Netflixu. Je to v podstatě hodinová reklama, která má propagovat skutečnost, že na anime se můžete kouknout i na Netflixu, jako samotný film je to ale jen bezhlavý chaos.

K tomu už ani není potřeba něco dodávat. Tomuhle výtvoru se vyhněte i pak, když vyloženě hledáte špatný film. Tohle si váš mozek opravdu nezaslouží.

 

Zdroj: